⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Juventus maçı ile arkamıza aldığımız o rüzgar, momentum maalesef terse döndü. Bugün yenseydik fener iyice dağılacaktı moralmen.
Onu engellemeye ugrastilar iste bugünkü opersyon ile. Bugün yensek juve turu gectikten sonra iyice rüzgari alip gidecektik. Bunlar yarin bile puan kaybedebilirdi. Bukadar adilikle ugrasiyoruz.

Oyuncularda hocada ruhsuz degil aslinda cengiz yani isteyince ligte yada ucl de gördük nasil ruhlu takır takır oynuyorlar yani mücadele ediyorlar ama istemeyince bugun mac sonu itiraf ettikleri gibi yürüyorlar biz nasil olsa atarız gol diye kucumsuyorlar
Yani teknik direktörü çözmesi gereken once taktik teknik degil bu rehavet belası ama ne yönetim ne hoca bu rehavet adına tek şey yapmadı cunku farkında bile degiller
Yahu reis rehavet falan yok.
Ligin genelinde iyi oynadığımız maç az.
Ben takımdaki çoğu oyuncunun galip gelsekde hırslı olduklarını düşünmüyorum
Galip gelmen oyuncuların hırslı olduğunu göstermez.
Yahu tamam küçümsüyorlar eee yapamıyorlar ilerleyen zamanlarda düzelmelerii gerekmiyor mu..
Osimen yoksa yokuz hocada yok diğer çoğu oyuncuda yok.Küçümseme konsantirasyon falan palavra.

Ben ilahi adalete inanıyorum. Rabbim bu mübarek aylarda yapılanları görüyor. Taraftara şeyini gösteren adam şeyinden sakatlandı. Fener ersunla şampiyon olduğunda 1 tane adam çıkıp şikeyle şampiyon oldular demedik. Çünkü bok gibi sezonlarimizdi. Biz hakediyoruz arkadaşlar. Normalde 7-8 en az fark olması gereken sezondu. Ben ilahi adaletin er ya da geç sezonun son maçı da olsa geleceğine inanıyorum

Onu engellemeye ugrastilar iste bugünkü opersyon ile. Bugün yensek juve turu gectikten sonra iyice rüzgari alip gidecektik. Bunlar yarin bile puan kaybedebilirdi. Bukadar adilikle ugrasiyoruz.
Doğru 4 senedir var bu işler peki bukadar adilikle uğraşırken bizim taraftarimiz ne yapiyor sene başından beri lay lay öleyim avrupada basari avrupa diye diye oyle baskı kurdular ki 1 2 galibiyetle kiclari arşa çıktı
Herzaman eleştiren gs taraftari ligi saldigimizin farkina bile varmadi

Bu sene lig özelinde yaşanan rezilliklerin sebepleri bana gore boyle

Taraftar kitlesi >dursun ve çetesi >gevşek doymuş oyuncular >hoca > haciosman

Bu pozisyon icin aciklama yapmayacaksalar biraksinlar kukübü yönetmeye. Hadi her hafta bi bok yapip heriflere avantaj sagliyorlar ama bukadarida fazla. Bu golü iptal edip milleti aptal yerine koyamazlar.

Zor fikstür deniliyor ama bjk dışındakiler beklendiği kadar zor olmayabilir göztepe maçı ertelenecek büyük ihtimal oynadığımızda da Avrupa işi biter ona göre motive oluruz ts zaten rezalet durumda samsun sondan üçüncü hafta o haftalarda takılıp şampiyonluk verdiğimizi hatırlamıyorum kısaca yeter ki hoca bir daha rotasyon yapmasın topçular da işin ciddiyetini kavrayıp ona göre oynasın bütün maçları alırız o gücümüz var

Yau dediklerin eğer %100 doğruysa, senin Teknik direktörün ne yaparsa yapsın olmaz.

Bence bunlar bir bir tık bahaneye kaçmak oluyor.

Bugün kötüydük. Çok kötüydük. Hakem de çok kötüydü.

Yenilmeyi dibine kadar hak ettik.
İşte anlaşamadığımız nokta tam da burada

Bu dediklerim yüzde yüz değil yüzde 101 doğru

Ama başımızdaki td bunu bilecek ve futbolcusuna da bunu aşılayacak

Çıkıp sahaya ölümüne oynayacaksın

Karşı kaleyi ablukaya alacaksın

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem hatalarını es geçip bu maçı öyle yorumlayanlara karşı da yorumlarının yanlışlığının nedenini güzel anlatmış.

Bu da bir gerçek.

Vardaki herifin ofsayt işini geçtim penaltıyı göstermemesi nasıl bir kötülük arkadaş çıldırmamak elde değil..

Hiç olmadığı kadar kenetlenmemiz gerekiyor acilen

Yönetim aşırı sert bir tutuma geçmeli radikal aksiyon ve icraatlar alınmalıdır

Kendi adıma konuşayım, bu sene şampiyon olamazsak bana gore bunun 1.ve 2.sebebleri hakemler ve haciosman degil.

Bence attığımız gol net gol ama şu maçı hakem üzerinden yorumlayamayız bu rezilliğin aynısı kocaeli maçında yaşadık çünkü. Takım büyük maçların yarısı kadar iplemiyo anadolu deplasmanlarını. Alanya maçını da kazandık ama orda da yenilgiyi haketmiştik. Rehavete şımarıklığa çözüm bulamadık bedeli de çok ağır oldu.

Geri
Üst Alt