⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

şu takıma oyun kuran orta saha alalım inş

bruno fernandesi mi alıyosunuz lo celso fabian ruiz falan mı alıyosunuz bilemem ama topla giden iyi kötü şut çekebilen ofansifi güçlü adam alın. kilit açacak topçu yok takımda

CL zahiyatı bunlar eğer oralardaysan bunlar normal sonuç ama şu oynanan oyun normal değil oynar yenilirsin onda sorun yok. Fener'de puan kaybedecek muhtemelen kalan süreçte biz de kaybedeğiz işi Sami Yen'deki maç belirler eğer kazanarak ilerlesek o maçta ilan etme şansı doğardı aradaki tek fark bu.

Juve, Liverpol yenen ATL ile boğuşabilen takım konsantre olur ve kafayı verirse TS,BJK maçlarında 2 atar 1 sayar bu kadar büyütmeyin şu olayı.

Ama diyelim ki şampiyonluğu verdin hiç ağlamayacaksın zira 1.lig kadrolu Konya'ya 12 maç sonra maç verip şut atamıyorsan paşa paşa totonun üstüne oturup susacaksın sağa sola suç atmanın alemi yok.
Hocam yorumlariniz herzaman gayet realist ve mantıklı fakat fener konusunda açıkçası pek cok kisi gibi sizinde ongoruleriniz tutmadı gibi bir şekilde adamlar atiyor golu 2 sut cekiyor 2 gol yada hskem penaltı vs
Yoksa şahsi görüşüm gun itibariyle şampiyonluğu ne biz ne onlar hakketmiyor oyun olarak ,kim daha cok aptallık yapar o belirler bana gore
Fakat bu takim grubu ve hocaları ucl de nasil mücadele ederken lig maçlarında nasil ruhsuz sahada yürüyebiliyor? Hakemlerden bağımsız, sahada ilk 45 dk gördüğüm oyunu bu sene her ucl öncesi ve sonrası hep gördük 1 kere görsek olur deriz ama garip yani oyuncu grubuda itiraf ediyor bugun rakib8 kucumsedik diyor

Kupada fb maçını, ligde ts, jk ve bilumum Anadolu takımının maçlarını iplemiyorsak neyi ipliyoruz. Anamızın liginde hakembahçeye rağmen 3 sene şampiyonluk çok değerli tamam da başka neyi başardık. Arap kulüpleri gibi bir dünya para saciyoruz ama ekimden beri maç kazanamayan takıma karşı bile yeterince pozisyona giremiyoruz.

bu futbolu bizim hocalardan iyi bildiğimiz gerçek heralde yav. icardi'nin tek santraforda olmayacağını @Uğur İz bile anladı, yılda 150 milyon lira kazanan hocamız anlamıyor. sebepsiz zenginleşmenin dünyada başkentiyiz adeta.

Adamlar bir şey oynasa da yenilsek vallahi üzülmeyeceğim. Sol bek, stoperler, kaleci resmen hediye ettik. Yerlilerde Barış dışında katkı veren kimse yok son 2 aydır. Uğurcanın da kulağının çekilmesi lazım.

Ben ilahi adalete inanıyorum. Rabbim bu mübarek aylarda yapılanları görüyor. Taraftara şeyini gösteren adam şeyinden sakatlandı. Fener ersunla şampiyon olduğunda 1 tane adam çıkıp şikeyle şampiyon oldular demedik. Çünkü bok gibi sezonlarimizdi. Biz hakediyoruz arkadaşlar. Normalde 7-8 en az fark olması gereken sezondu. Ben ilahi adaletin er ya da geç sezonun son maçı da olsa geleceğine inanıyorum
İlahi adalete bende inanırım Eray ama futbolda hic inanmam açıkçası cunku akceli isler var futbolda tabi umarım senin dedig8n gibi olur lakin ilahi adalet fener tarafına gelirse sorun yok ama biz bu sene bizim tarafı duzeltemiyoruz bir türlü yani bizim takimda yok ben almayayım modundan nasil çıkacak o var :)

Konya hakikaten berbat bir takım. Adamların rakibi tehdit eden hiçbir özelliği de yok. Muhtemelen de düşerler.

İşin ilginci Galatasaraylı geleneklerini bilen ve aklı başında olan herkes bu maçta puan kaybı olacağını biliyordu.

Yunus yunus diyor herkes o ciktiktan sonra hic direnc gösteremedik ikinci yari. Ilk cikmasi gereken sane idi. Cok daha kötüydü. Hic macin icinde degildi geziniyordu sahada. Yunus kalsa topu tutup kosardi en azindan. Sane böyle oynayacaksa ancak skor olarak önde olunca ikinci yarilarda kontra icin alinir maca.

Yani söylenecek çok şey var ama sabredelim bakalım nereye kadar sabredicez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlahi adalete bende inanırım Eray ama futbolda hic inanmam açıkçası cunku akceli isler var futbolda tabi umarım senin dedig8n gibi olur lakin ilahi adalet fener tarafına gelirse sorun yok ama biz bu sene bizim tarafı duzeltemiyoruz bir türlü yani bizim takimda yok ben almayayım modundan nasil çıkacak o var :)
Haklısın Halim isteksizlik başka şey doğru. Zaten burada 1 Allah'ın kulu gol verilse yine 2 tane yenilip 0 puanla dönsek ses cikarmaz. Bende çıkarmam. İlahi adaletten kastım 2-0 dan sonra kalecisi kolsuza dönüşen Rize ve fenere her böyle maçta kırmızı hediye eden hakemler. Kaybetmesi gereken puanları itinayla kaybetmediler. Ama bir tane Kayserili Genco çıktı kafayla ocaklarını söndürdü. Galatasaraya çelme taksın diye ayarttiklari manaj şampiyonluktan etti bunları. Skriniar olayı tesadüf değil. Bilekten baldirdan belden vs vs sakatlanmiyor da gidip taraftara avucladigi kasiktan sakatlaniyor.

He ben şampiyon olsalar dahi bunu diyecem. Neden mi çünkü belki daha hazim bir son hazirlaniyordur onlara karşı. Bir bakmışsın ampulsporlu bir oğlan başkanları oluyor. Bir bakmissin kulüpleri elden gidiyor. O yüzden filmin sonunu beklemek önemli

Yunus yunus diyor herkes o ciktiktan sonra hic direnc gösteremedik ikinci yari. Ilk cikmasi gereken sane idi. Cok daha kötüydü. Hic macin icinde degildi geziniyordu sahada. Yunus kalsa topu tutup kosardi en azindan. Sane böyle oynayacaksa ancak skor olarak önde olunca ikinci yarilarda kontra icin alinir maca.
Yunus çıktığı için değil de

Okan yanlış değişiklikler yaptığı için olabilir mi renktaş bu

Mesela Yunus İlkay yapsa ikinci yarı başlamadan

Apo'yu çıkarıp leminayı stopere çekip orta sahayı boşaltmasa mesela

Barış, Lang ve İlkay alsa yeterdi

Ama ne yaptı ne etti çorba yaptı takımı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yorumlariniz herzaman gayet realist ve mantıklı fakat fener konusunda açıkçası pek cok kisi gibi sizinde ongoruleriniz tutmadı gibi bir şekilde adamlar atiyor golu 2 sut cekiyor 2 gol yada hskem penaltı vs
Yoksa şahsi görüşüm gun itibariyle şampiyonluğu ne biz ne onlar hakketmiyor oyun olarak ,kim daha cok aptallık yapar o belirler bana gore
Fakat bu takim grubu ve hocaları ucl de nasil mücadele ederken lig maçlarında nasil ruhsuz sahada yürüyebiliyor? Hakemlerden bağımsız, sahada ilk 45 dk gördüğüm oyunu bu sene her ucl öncesi ve sonrası hep gördük 1 kere görsek olur deriz ama garip yani oyuncu grubuda itiraf ediyor bugun rakib8 kucumsedik diyor

Fener'in namağlup ligi bitireceğine ihtimal vermiyorum. Hücumda oyun çıkaracak 2 adamları var biri dursa takım durur ki 34 hafta ligi götüren oyuncu henüz görmedim. Osimhen bile bazen tutukluk yapıyor.
Bizim rakibimiz kendimiziz şu maça hazırlanmış olsak 30 dakikada biterdi emin olun.

7-8 eksik ile gelen Antep ve ligin en kısır takımı Kocaeli'den 1 puan dahi alamayan takım maalesef suçu hakeme, rakibe ona buna atamaz.
Konya, Kocaeli 1'er puan ile içerde Antep'i yensen lig bitmişti bunda mutabıksak geri kalan sorular taca çıkıyor.

İşin olacağı varsa 10 eksik ile geçen yıl Kadıköy'e gelen Kayseri'nin 18 yaşındaki çocuğun kafasıyla biter o iş. Rahat olun.

Fener'in namağlup ligi bitireceğine ihtimal vermiyorum. Hücumda oyun çıkaracak 2 adamları var biri dursa takım durur ki 34 hafta ligi götüren oyuncu henüz görmedim. Osimhen bile bazen tutukluk yapıyor.
Bizim rakibimiz kendimiziz şu maça hazırlanmış olsak 30 dakikada biterdi emin olun.

7-8 eksik ile gelen Antep ve ligin en kısır takımı Kocaeli'den 1 puan dahi alamayan takım maalesef suçu hakeme, rakibe ona buna atamaz.
Konya, Kocaeli 1'er puan ile içerde Antep'i yensen lig bitmişti bunda mutabıksak geri kalan sorular taca çıkıyor.

İşin olacağı varsa 10 eksik ile geçen yıl Kadıköy'e gelen Kayseri'nin 18 yaşındaki çocuğun kafasıyla biter o iş. Rahat olun.
Aynı düşünceleri farklı şekillerde söylüyoruz,sene başından beri bende bunları dile getiriyorum
Puan kayiplarimiza bakinca kesinlikle öncelik suçlu hakem veya rakip diyemeyiz
Fakat bu oyuncu grubu neden mac seçiyor neden rehavet var yada rehaveti hoca grubu cozemiyor ,bu soruların cevabına odaklanmaliydik bana goren

Git beşiktaş deplasmanında kaybet, Trabzon deplasmanında kaybet 6 puanı buralarda ver ama saçma sokuk Konyaymış, Kocaelispormuş bunlara verirsen hiçbir halt olmaz.

Yunus çıktığı için değil de

Okan yanlış değişiklikler yaptığı için olabilir mi renktaş bu

Mesela Yunus İlkay yapsa ikinci yarı başlamadan

Apo'yu çıkarıp leminayı stopere çekip orta sahayı boşaltmasa mesela

Barış, Lang ve İlkay alsa yeterdi

Ama ne yaptı ne etti çorba yaptı takımı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus dendigi kadar kötü degil. Juve macinda topsuz oyunda cok iyidi örnegin. Bugün sane dahada kötüydü aslinda ilk cikmasi gereken oydu. Ama hocayida anliyorum oyuncuyu kazanmak istiyor. En büyük sorun yinede o dedikleri ama bize karsi kullandiklari yapi. Yoksa avrupada da büyük takimlar puan birakabiliyor zorlu maclar sonrasi. Bizim bugünkü puanlar ama büyük oranla operasyondan gitti.

Yunus dendigi kadar kötü degil. Juve macinda topsuz oyunda cok iyidi örnegin. Bugün sane dahada kötüydü aslinda ilk cikmasi gereken oydu. Ama hocayida anliyorum oyuncuyu kazanmak istiyor. En büyük sorun yinede o dedikleri ama bize karsi kullandiklari yapi. Yoksa avrupada da büyük takimlar puan birakabiliyor zorlu maclar sonrasi. Bizim bugünkü puanlar ama büyük oranla operasyondan gitti.

Geri
Üst Alt