⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Yatarak, düşerek, takla atarak, koşarak, omuz koyarak, kayarak, yuvarlanarak fark etmez... Bilerek veya bilmeyerek "pozisyonun gelişimine etki etme ihtimali olan bir rakibi engelliyorsan" ofsayt verilebilir. Burada yanlış olan etkilendiği söylenen Konyalı oyuncunun pozisyonun gelişimine (yani Sane'nin gol atmasına) etki etme ihtimali YOK. SIFIR.
Sifir oglu sifir, ölse yetisemez. 3 metre uzaklikta. Zaten oyuncu köseyi secebiliyor sutu atiyor gol oluyor ayni an okyanuzun karsi tarafinda rakibin ayagi takilasi geliyor. Bunuda iptal ediyorlar. O yüzden kural hatasi diyorum. Cünkü hicbir sekilde kurala uyulmuyor burda.

Benim görüşüm sancez her ne kadar iyi sezonunda değilse de sakatlık olmadığı sürece tandemi bozmamak lazım. Apokerim cıkınca iyice sıvadık Apokerim de iyi değildi kabul daha kötü olduk. Sancez defans hattını ileride kurmamızı sağlıyor. Takım mesafe kat etmıypr sancez ilerde olunca. Parantez yunus kesik yemeli

ya zaten öyle olması lazım,

lige geniş kadroyla başlarsın, 1. yarı bitene kadar denemelerini de yaparsın bi yandan, elinde vardır 20-22 oyuncu, artık ligin 2. yarısı başlarken o kadrodan işime yaramayacak dediklerini kiralarsın veya satarsın, 1-2 tane de kilit transfer yaparsın, 16-17 oyuncuyla sezonu kapatırsın.

Bugün aspirilla giriyor, la aspirilla ne yaptı ne biliyor takımın nesine alışık ki maçı çevirmek lazımken bu çocuk giriyor oyuna.

Ayrıca evet ROTASYON olmalı, ama rotasyon dediğin 2 hadi bilemedin 3 oyuncuda olmalı ya. Böyle değil yav sanki kupa maçına çıkıyoruz ziraatte.

Okan hoca bugün -bana göre- Galatasaray kariyerinin netoğlunet en kötü maçını oynamıştır.
Yav Nedim şu sonda yazdığını 720 defadır filan yazıyon, nasıl bir çukur ki bu sonunu göremedik be arkadaş. :crushed:

Averajımızda düştü fbnin fikstür çok kolay hiç puan kaybı yapmasak dahi 2 maça falan lider olabilirler

Ki bizim fikstür de cehennem azabı gibi puan kayıpları göz kırpıyor

Lanet olsun allah kahretsin böyle işi reva mıydı lan bu bize

Yav Nedim şu sonda yazdığını 720 defadır filan yazıyon, nasıl bir çukur ki bu sonunu göremedik be arkadaş. :crushed:

Bu sene Fener'e darbe vurabileceğimiz, tadını kaçırabileceğimiz her fırsatı teptik.

Bu saatten sonra şampiyonluk ihtimali benim için sadece şu = Oyuncular, hoca, yönetim herkes aklını başına alacak ve kalan 11 maç (hadi 10 maç diyelim) canıyla kanıyla adam akıllı oynayacak. Böyle yaparsa, ligde rakip fark etmeden vura vura ilerleriz. Haa yok böyle salakça işler yapmaya devam ederlerse şampiyonluğu Nisan'da veririz zaten hiç öyle mayısa falan kalmaz.

Sifir oglu sifir, ölse yetisemez. 3 metre uzaklikta. Zaten oyuncu köseyi secebiliyor sutu atiyor gol oluyor ayni an okyanuzun karsi tarafinda rakibin ayagi takilasi geliyor. Bunuda iptal ediyorlar. O yüzden kural hatasi diyorum. Cünkü hicbir sekilde kurala uyulmuyor burda.

Abi kural hatası öyle bir şey değil...

Kural hatası şu bak:

Hakem A kararı verecek (A kararı verdiğine şüphemiz de olmayacak) ama sonra A kararının gerektirdiği kuralı uygulamayacak...

Yani hakemin verdiği kararla uyguladığı kural uyuşmayacak.

Kararının doğru veya yanlış olması değil mevzu... Daha açık yazayım... Hakem X bir karar veriyor ama kurallarda "X kararı verirsen şunu yaparsın, oyunu şöyle devam ettirirsin" demesine rağmen hakem başka bir şey yapıyor. Ceza sahası içinde faul kararı verip penaltı attırmaması, endirekt attırması gibi düşün... İkinci sarı kartı verip kırmızı kartı unutması gibi düşün...

Kural hatası budur... Bunun dışında hakemin yanlış yorum yaptığı, yanlış gördüğü, görmediği ve dolayısıyla YANLIŞ KARAR VERDİĞİ hiçbir şey kural hatası değildir.

bizde rakiple dişe diş oynayan, hakemle atışan winner ruhlu oyuncu yok herkes yumoş yumoş. Kadro da çok vurdumduymaz topçu var bir çoğu da yıldız statüsünde. Sahada işler kötü gitti mi hemen kayıplar. Okan bu model topçu almayacak belli sezon sonu gittiğinde muhakkak böyle oyuna maça isyan eden 1-2 agresif topçu getirmemiz lazım.

bizde rakiple dişe diş oynayan, hakemle atışan winner ruhlu oyuncu yok herkes yumoş yumoş. Kadro da çok vurdumduymaz topçu var bir çoğu da yıldız statüsünde. Sahada işler kötü gitti mi hemen kayıplar. Okan bu model topçu almayacak belli sezon sonu gittiğinde muhakkak böyle oyuna maça isyan eden 1-2 agresif topçu getirmemiz lazım.

Lemina'yı isyankar, agresif falan bilirdik, onda da yoktu bugün o hava...

En pozitif taraftarlara bile haklı olarak karamsarlık çökmüş durumda ve işin tatsız tarafı bu karamsarlığa tff hakemlerden once kendimiz sebeb olduk

Abi kural hatası öyle bir şey değil...

Kural hatası şu bak:

Hakem A kararı verecek (A kararı verdiğine şüphemiz de olmayacak) ama sonra A kararının gerektirdiği kuralı uygulamayacak...

Yani hakemin verdiği kararla uyguladığı kural uyuşmayacak.

Kararının doğru veya yanlış olması değil mevzu... Daha açık yazayım... Hakem X bir karar veriyor ama kurallarda "X kararı verirsen şunu yaparsın, oyunu şöyle devam ettirirsin" demesine rağmen hakem başka bir şey yapıyor. Ceza sahası içinde faul kararı verip penaltı attırmaması, endirekt attırması gibi düşün... İkinci sarı kartı verip kırmızı kartı unutması gibi düşün...

Kural hatası budur... Bunun dışında hakemin yanlış yorum yaptığı, yanlış gördüğü, görmediği ve dolayısıyla YANLIŞ KARAR VERDİĞİ hiçbir şey kural hatası değildir.
Yav tamam ne oldugunu biliyoruz kural hatanin. Az önce anlattim zaten zamanda bayerne gol verdiler topun outa gittigi halde, buda sadece hakem hatasi degil ayni zaman kural hatasidir iste. Bu skandal kararda esdeger. Sonucta bariz ofsaytlik olmayan pozisyonda ofsayt veriyorsun. Verdikleri karar kurala uyusmuyor, sadece hakem hatasiyla kapatilcak mevzu degil normalde.

Olmayan gol gol sayilirmi? Bariz ofsayt olmayan pozisyon ofsayt olurmu? Ayni hesap.

Gülüyordunuz bana sıkıntı maç derken, yok neymiş adamlar 4-5 aydır maç kazanamamış bizden mi puan alacaklarmış

Deplasman maçına hiç bi zaman büyük konuşmucaksınız kardeş

Elleriyle şampiyonluğu hediye ettiler

Götü boklu berkan bile gaza geldi topuk pası falan yapıyor ya
bende sıkıntı dedim yazdım, adamlar yeni transferler yaptılar, bir anadolu takıma göre baya iyi kadro kurdular ve yeni hoca geldi onda önceki 10 maçtır kazanamama olayı çöpe gider yeni hoca ve yeni transferler gelince, evlerin oynadıkları göztepe maçının özetini izledim, göztepe doğru dürüt tehlikeli atağı yok özette, konyanın kaç tane var özetin %80i konya atağı hem de etkili yani, biz juve dönüşü gerek yorgun, gerek zafer sarhoşluğu olma ihtimali,rövanşı düşünme ihtimali, eeee bunları birleştir puan kaybı muhtemeldi zaten

Konya'nın bu sezonki en kolay maçı değilse ben de ne olayım. Adamlar kendileri bile inanamamıştır galibiyete. Korkudan kontra yapmak yerine geri pas atıyorlardı ilk yarıda ve bizim bu takıma karşı 2 pozisyonumuz filan var.

Zar zor uyudum, kan ter içinde geri uyandım. Aklımdan hiç çıkmıyor bu maçta bu sezonun yıkımı oldu her sezon klasik böyle bir maç yaşıyoruz umarım sonu güzel biter yine

Konya maçlarında abdülkerimi de oynatmayacaksın, ıslıklanıyor mıslıklanıyor sonra sapıtıyor

Geri
Üst Alt