⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

25-26 konya 2-0 gs
24-25 gs 3 kasimpasa 3
23-24 hatay 2 gs 1
22-23 kayseri 2 gs 1
21-22 ts 2 gs 2
20-21 kasimpasa 1 gs 0
19-20 ts 1 gs 1

Son 7 sezonda icerde oynayacağımız her alanya maçından önce puan kaybetmişiz..Bu sene de böyle oldu..Ozellikle ligi domine ettiğimiz az puan kaybettiğimiz dönemde de denk gelmesi enteresan olmuş.. Yine icerde alanya maçı ve yine reaksiyon vermemiz lazım..

Ya bunlarda bir maestro mu maystro mudur nedir o var. Onun dışında fıss

Osimhen oynar. Rahatta alırız. 2-0 diyorum.

Getirin ordan alanyasporu kocaelisporu gaziantepsporu konyasporu hocam galibiyet alacak

Aaa pardon onlardan da alamıyodu doğru şimdi hatırladım

Getirin ordan alanyasporu kocaelisporu gaziantepsporu konyasporu hocam galibiyet alacak

Aaa pardon onlardan da alamıyodu doğru şimdi hatırladım
CL dönüşü Real de Osasuna'ya yenildi, futbolda kazanmak gibi kaybetmek de var yahu. Üstelik Okan hoca ile birlikte totalde çok az mağlubiyet yaşamışız

Ben de eleştiriyorum çokça kez ancak şuan nasıl reaksiyon verilecek ona bakmak gerekiyor üstad

Vallah ilk maçta bala göte yenmiştik.

Biz zar zor 6-7 şut çekebilmişken Alanya 25 şut mu ne çekmişti bizim kaleye. Uğurcan'ın devleştiği ve bizi kurtardığı ilk maçtı bu.

Ekran görüntüsü 2026-02-23 031659.webp
5 kaçan netlerinin yanı sıra 35 RCS var

Bu maçı Juve dönüşü zorlanarak almak ile rakibi patoz ederek almak arasında dağlar kadar fark var, en azından benim açımdan.
Bunca yaşanılan şeyden sonra takımın reaksiyon vermesi gereken bir maç.

Rakibi sahadan silmeleri gerekiyor.

deplasmanda oynadığımız maçta baya ezmişlerdi bizi oyun olarak , juve maçı sonrası zor olacak

Cidden koyar geceriz ama göztepe trabzon maçının şu maçtan kolay olduğunu düşünen polyanacılık yapıyor öyle bir dünya yok bizim sorunumuz deplasman, ev değil. Bjk trabzon göztepe hepsi çok büyük dert.

bu arada bundan sonra mac sectıgınden suphelendıgım her topcuya ana avrat soveegım

Geri
Üst Alt