- 18 Temmuz 2009
- 81.662
- 238.482
- 5.093
Salı bir daha maç var.Ben bu maçı pazar günü zannediyordum. Juve dönüşü hemen maça çıkmak net kahpelik. Erteleme talep etmedik mi? Gerçi etsekte reddederler ama olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salı bir daha maç var.Ben bu maçı pazar günü zannediyordum. Juve dönüşü hemen maça çıkmak net kahpelik. Erteleme talep etmedik mi? Gerçi etsekte reddederler ama olsun.
Hani barışmıştın Egemen abiAlanya eylülden beri deplasmanda kazanamıyor ligde, en son da bizi sahadan silen Konyayı yenmiş
Sokan hocam bunu da başarmaz umarım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi boka yaramayacak bi kupa için bi de Alanya’ya deplasmana gidiyormuşuz cidden bok gibi fikstür.Salı bir daha maç var.
Hani barışmıştın Egemen abi
Alanya konya maçını stadda canlı izlemiştim. O maç o kadar kötü bir Konya vardı ki bizi nasıl yener akıl almıyor. Alanya da iyi değil bence son zamanlarda haderjonay iyi oynuyor. 5 gün sonra Türkiye kupasında tekrar Alanya ile oynanacakAlanya eylülden beri deplasmanda kazanamıyor ligde, en son da bizi sahadan silen Konyayı yenmiş
Sokan hocam bunu da başarmaz umarım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi