⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Bu sezon bir finalde Fb'ye mağlup olduk. Ligi de öndeyken verirsek korkunç bir sezon olacak bu açıdan. Camianın genlerine işlemiş iki alışkanlığın tersi yaşanmış olacak.

Fikstüre bakıyorum da bu sezon şampiyon olmamız için mucize lazım. Hadi iç sahada Fener'i yendik +3 puan ve ikili averajı cebe koyduk diyelim.

Trabzon Beşiktaş Samsun Göztepe deplasmanları duruyor.. En az 2'sinde çuvallarız kesin.

O yüzden bari Juventus'u ve sonrasında gelecek takımı eleyin de bunlarla mutlu olalım.

Bu sezon bir finalde Fb'ye mağlup olduk. Ligi de öndeyken verirsek korkunç bir sezon olacak bu açıdan. Camianın genlerine işlemiş iki alışkanlığın tersi yaşanmış olacak.

Camianın genleriyle oynayanlar hesap vermesi gerekir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fikstüre bakıyorum da bu sezon şampiyon olmamız için mucize lazım. Hadi iç sahada Fener'i yendik +3 puan ve ikili averajı cebe koyduk diyelim.

Trabzon Beşiktaş Samsun Göztepe deplasmanları duruyor.. En az 2'sinde çuvallarız kesin.

O yüzden bari Juventus'u ve sonrasında gelecek takımı eleyin de bunlarla mutlu olalım.
İçerde puan kaybı yapmayız artık diye düşünüyorum. Deplasmanlarda 1 hata hakkımız var. Olmayacak iş değil bence. Ki bu Fb'nin bizim maç harici tüm maçları kazandığı senaryoda. Bjk maçından çıkacak bir galibiyet tekrar bizi favori yapar.

Juve maçını next next diyip geçip asıl meseleye odaklanmak lazım. Alanya iyi bir geçiş takımı başa bela olabilirler

aşırı zor maç
ne yaptığını bilen bir takım var karşıda ve iyi bir sonuca hasretler
hedef maç olarak göreceklerdir, birkaç hafta sonra olsaydı orta sıra takımı rahatlığı olabilirdi ama şimdi öyle olmayacak

topçuların biz istediğimiz her maçı kazanırız bu ligde mesajını vermesi gerekiyor oynayacakları oyun ile
başka bir şey kabul edilemez

Ben bu maçı pazar günü zannediyordum. Juve dönüşü hemen maça çıkmak net kahpelik. Erteleme talep etmedik mi? Gerçi etsekte reddederler ama olsun.

Geri
Üst Alt