Nedim Sertel
Büyük Kaptan
Yeter be
Adminsin diye senin tüm trolluklerini çekmek zorunda mıyız arkadaş. Milletin keyfi yok uykusuz canı sıkkın. Bam teline dokunma insanlarin
Şampiyon olursak Recep'e girişiyor muyuz patır kütür
Yeter be
Adminsin diye senin tüm trolluklerini çekmek zorunda mıyız arkadaş. Milletin keyfi yok uykusuz canı sıkkın. Bam teline dokunma insanlarin
Sarı üye yapacağızŞampiyon olursak Recep'e girişiyor muyuz patır kütür
ne anlatıyonYeter be
Yeter be

Gsc logosu koymuş hemen sjsjsune anlatıyon
korkudan koydumGsc logosu koymuş hemen sjsjsu
Bu arada admin de değil zaten. Moderatör. Yalova kaymakamı gibi bir şey.![]()

4-0 öndeyken son dakika saçma bi penaltı ve kırmızı Kart bekliyorum. Fener medyası coşar bjk maçına kadarBu maçta lehimize hata yaparlar gerek olmamasına rağmen bjk maçında yine doğranırız
Bu sezon bir finalde Fb'ye mağlup olduk. Ligi de öndeyken verirsek korkunç bir sezon olacak bu açıdan. Camianın genlerine işlemiş iki alışkanlığın tersi yaşanmış olacak.
İçerde puan kaybı yapmayız artık diye düşünüyorum. Deplasmanlarda 1 hata hakkımız var. Olmayacak iş değil bence. Ki bu Fb'nin bizim maç harici tüm maçları kazandığı senaryoda. Bjk maçından çıkacak bir galibiyet tekrar bizi favori yapar.Fikstüre bakıyorum da bu sezon şampiyon olmamız için mucize lazım. Hadi iç sahada Fener'i yendik +3 puan ve ikili averajı cebe koyduk diyelim.
Trabzon Beşiktaş Samsun Göztepe deplasmanları duruyor.. En az 2'sinde çuvallarız kesin.
O yüzden bari Juventus'u ve sonrasında gelecek takımı eleyin de bunlarla mutlu olalım.
Adminim, sen dua et Juve maçıyla aynı güne denk getirmemişler.Ben bu maçı pazar günü zannediyordum. Juve dönüşü hemen maça çıkmak net kahpelik. Erteleme talep etmedik mi? Gerçi etsekte reddederler ama olsun.