⚽ SL 25/26 H:24 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 28 Şubat | beIN Sports 1

Ata B. Oğuz

Boo!
Yönetici
Süper Moderatör
1770565808461.webp

1770565811624.webp
1770565814501.webp
1758611229111.webp

1770565823280.webp

Trendyol Süper Lig 2025/26 Sezonu 24. Hafta
Galatasaray - Alanyaspor
RAMS Park
28 Şubat 2026 Cumartesi
20:00

1765733042517.webp

Juventus sonrası akıllar üst turdaki maçta olacaktır yine bir oyun beklemiyorum.

Alanyaspor büyüklere bu sene terslik çıkarıyor bizimkiler yine rehavete girip hafife alır puan bırakma ihtimalimiz bile olabilir.

Osimhen var mı Osimhen?

Bu da çok zor maç. Haldır huldur saldıracak Juventus maçından çıkıp 3 gün sonra Pereira takımıyla boğuşacağız. Şans lazım bize bolca.

Protesto diyoruz ama stada gidenler iki şakşak yapar tepemize çıkarır bunları.

Bu senede şampiyon olmayalım dimi çok bilmişler, her sene biz mi olacağız dimi çok bilmişler. Okan tarihe geçiricek kulübü 8 puandan şampiyonluk vericek aferin.

daha önemsiz maçlar bunlar.Ucl bitene kadar izlerim sadece o maçları sonra da salarım.Bu sene olmayacak artık kendimi yıpratamam fazla , kabullenme aşamasına geçmeye çalışıyorum fazla hasar almamak için

Bazı şeylerin net şekilde görülmesi açısından iyi oldu. Biz tamamen oyunculara bağlı bir futbol oynadığımız için rotasyon olayı ikinci bi emre kadar rafa kalktı artık. Osi gebermediği sürece sahada olmalı bu 1, sallai sağbek hariç başka mevkide oynamamalı bu 2 (ki ben 10 numara denenebilir diyenlerdendim), orta saha üçlüsü lemina torreira sara olmalı bu 3, yunus kulübeye bu 4, kanatlarda güncel form durumuna göre lang ve barış olmalı sane kulübeye bu 5, boey bizden giden boey değil kulübeye bu 6, stoper ikilisi davi apo bozulmamalı bu 7, solbek net şekilde jakobs bu 8, bi sonraki şamp ligi maçları olduğu lig haftasından bu hakemlerle yarasız çıkmamız imkansız gibi bişey o yüzden juveyi elersek şampiyonluk %70-80 gitti bu da malesef 9

Kimseinin şeyinde değil benimde şeyimde değil..Sokmuşum şampiyonluğa..
Ulan bir mağlubiyette içim içimi yiyor.Yataktan kalkamadım..ne yapacağımı bilmiyorum.Adamların slkinde değil.Kötü oynarsında kabul gidip o şerefsiz namussuz hakemide tebrik etmezsin utanmazlar.

Bi zahmet konsatre olurlar artık. Okan efendi de çorba gibi tarım çıkarmazsa galip geliriz. Hakemde ibnelik yapmazsa tabi.

Taraftar ben taraftarim diyorsa bu maç ampulsporu protesto etsin

Çok zor maç bu. Bu ve bjk maçı kaderi belirler. 2/2 çıkarsak şampiyon oluruz. Göztepe-Trabzon deplasmanları bunun kadar zor değil

osimhenin keyfine kalmış

Bu maçı alırız

Ama bu maçta skor 4-0 filan iken gereksiz bir hakem yardımı olur bizim adımıza

Derbilerde doğradıklarında ellerinde kullanacak done lazım çünkü

Bizde bunu yeriz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt