⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

valla takım alıştı çok maç oynamaya hocada benzer bir şey söyledi, ağır rotasyona gerek yok ilk yarıdan maçı koparıp 2. yarı dinlenmeye geçmek lazım.
Katılıyorum.

jk tarifesini uygulamak lazım, bir iki değişiklik yeter rotasyon olarak.

İcardi ile başlayıp Osimhen i skora göre oynatmak daha mantıklı. Skoru aldıktan sonra İcardi nin girmesi olmuyor.

Rotasyona falan gerek yok.Belki bir iki isim olabilir.Biz bu rotasyon ve yorgunluk işini çok fazla kafaya takıyoruz.Çok fazla abartıyoruz.Her maç farklı 11 olması gerektiğini falan düşünüyoruz.Bunu dünyada yapan takım yok.

Benim düşüncem nhaga net oynamalı.Şu maçta ekstra katkı verebileceğini düşünüyorum.Takımmızda orta sahada oynayan oyuncularda olmayan özelliklere sahip.Bir iki delici hareketiyle driblingiyle maçı çözmemizde yardımcı olabilir.
Hiç hesapta olmayan ciddi katkılar alabiliriz.Maçın kolay geçmesini sağlayabilir.
Lang kesin olmalı.

Başak maçı rotasyon yapacağımız bir maç değil. Puan kaybedersek itler tekrardan havaya girecek. Ayrıca Başak sağlam bir takım. Eyüp muamelesi yapmamız doğru olmaz. Bu saatten sonra ŞL'de zaten herkes canını dişine takarak oynayacaktır. Sonrasında milli ara var. Dinlenirler güzelce.

Uğurcan
Boey Davinson Singo Eren
LeminaTorreira
Sallai Yunus Lang
Osimhen

BAY ve Jacobs dinlenebilir. Skoru alırsak ilk Osimhen ve Lemina çıkar

Arda sezonu mu kapattı yedeklerde de yok

Bu defa fb bizden önce oynuyor. Puan farkını bire düşürebilir. Bizim Başakşehir maçı dışında başka bi gündemimiz olmamalı.

Lemina ve jakops dışında rotasyona gerek olmadığını düşünüyorum, sane apo yok, Uğurcan eren sanchez singo boey sara torrera lang yunus barış osimhen başlarız umarım

3 points gelmezse komple istifaya davet ederim.

Liverpool maçından sonra milli ara olacağı için Okan hocanın büyük rotasyon yapacağını sanmıyorum

rotasyonsuz aynı 11 cıkmalı

hakem batuhan kolak olmuş, maçkolikte kariyerinde 129 maç var yazıyor bunların sadece 12 tanesi süper lig maçı

Geri
Üst Alt