⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Beyefendi iki gündür İtalya’da ama.
Bende kızıyorum ama adam keyfinden gitmedi renktaş İtalya'ya

Adamın boşanma ve mal varlığı davası var

Biraz insaflı davranmamız lazım bu noktada diye düşünüyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

puan kaybı olmazsa çok şaşırırım umarım olmaz

5-0

Quinque Zero

Cinque Zero

Cinco Cero

Cinq Zéro

Cinco Zero

Cinci Zero

Cinc Zero

Cinco Cero

Cinc Zèro

Chimbe Zeru

Cinque Zeru

Cincu Zeru

Sinque Zero

Cinche Zero

Cinch Zeru

Sinch Zero

Tschintg Zeru

Cinc Zero

Cinch Zero

Zinco Zero

Başak maçı rotasyon yapacağımız bir maç değil. Puan kaybedersek itler tekrardan havaya girecek. Ayrıca Başak sağlam bir takım. Eyüp muamelesi yapmamız doğru olmaz. Bu saatten sonra ŞL'de zaten herkes canını dişine takarak oynayacaktır. Sonrasında milli ara var. Dinlenirler güzelce.
başak şuan en formda takımlardan biri, deplasmanda hücumları iyi defansları da iyi görünüyor, anadolu takımı muamelesi yapmamak lazım

Ezikler yenerler karagumrugu. Fark 1 puan oluyor. Mutlaka kazanmamiz lazim. Osimhen oynamali.

Özetlerini izledim bjk maçında iyi oynayan tarafmış. Yenilmeleri şanssızlık gözüküyor. Dikkatli olmamız lazım kritik maç.

Hakem baya skandal diyorlar

Lig tatile girip oyuncular dinlenecegi icin cok fazla rotasyon yapmaz hoca ,fener kırılgan giderken bizim 8jk derbisi gibi saglam durmamız şart

Zor maç ama endişem yok. Takım ritmini buldu ve şampiyonluk modunu açtı. Bundan sonra ligde gelene geçene saplarız.

Skor tahminim;
1-1

Son haftalara girdiysek Galatasaray olarak tekrar gol yememe kartını açmamız gerekiyor.

Zor maç ama endişem yok. Takım ritmini buldu ve şampiyonluk modunu açtı. Bundan sonra ligde gelene geçene saplarız.

Skor tahminim;
1-1
Sert eli koparırlar tahminleri azalt

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

Geri
Üst Alt