- 18 Temmuz 2009
- 81.662
- 238.480
- 5.093
Bunların içerdeki mevzular kesin yaNe dediysek o
Şu maçı da kaybetmezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların içerdeki mevzular kesin yaNe dediysek o
sebebini bilmiyorum ama kontagi kapatmis gibilerdi. 2-0'dan sonra bile cok sakindiler. sertlik yapmadilar penalti almaya calismadilar.Bizim liverpool maçı mental olarak bunları etkilemiştir belki
Maaş ödeyemiyorlarmış primleri yönetim cepten karşılıyormuşBunların içerdeki mevzular kesin ya
Şu maçı da kaybetmezsin
Yani aslında şu maçın bağlanmama ihtimali yok kardeşim. Lig sonuncusu ölmüş bitmiş Karagümrük takımına gol atamadan 2 farkla yeniliyorsun, tuhaf. Hem de karşıda Hurma diye bir yönetici var. Acaba bu sezon ile alakalı ortada dolaşan UEFA'nın puan silme cezası mevzusu doğru mu diye düşünmeye başladım. Çünkü hepsi salmış çok belli. Oyunculardan bahsetmiyorum. Şu maçı bağlamak bunlar için çok kolay bir şey. Bizim adımıza sevindirici bir sonuç, sonunda layığını buldular da tuhaf yani onu diyeyim.Bunların içerdeki mevzular kesin ya
Şu maçı da kaybetmezsin
2001-2002 sezonu 27 nisanda şampiyon olduk.Daha önce Nisan'da şampiyonluk gördük mü hatırlayamadım şimdi.
Atletic bilbao mu nedir o hesabın söylediği hersey dogru cikti şimdiye kadar ilginc
Tff baskani kalpkrizi olayini söylemiştiNe dedi renktaş
Fb 2022den bu yana ilk defa bir Anadolu takımına kaybetti