Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.199
- 66.311
- 4.843
Kötülükten beslenen bir kulüp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük Hakan hayranı olarak yazıyorum, net biçimde karşı çıkarım bedelsiz falan değilse. Zaten sık sık sakatlıklar baş göstermeye başladı, yaşı da ilerledi. 1 sene iyi katkı verse bile ikinci sezonla birlikte biteceği kesin gibi.Seneye de Hakan Çalhanoğlu’nu alalım diye zırlar bizim taraftar.
İlkay için ölüp bitenler vardı.Bitik adama o kadar para gömdük.
30 yaşını geçmiş isterse Messi olsun alınmaz.
Hele 33-35 yaşına gelmiş gurbetçi hiç alınmaz.

2 kez CL şampiyonu Nottm'a devrede 3 değişiklik yaptırmıştı adamlar. O gece öylesine kıskanmıştım ki.. Bu büyüklük başka gerçekten.yenilgi önemli değil
fener karagümrük'e kaç değişiklik yaptırmış onu konuşun
Bence bütün olay orta sahada dönüyor da tek yönlü 50 orta saha koyarsan takıma normal olarak önemi kalmıyorHani orta saha sağlamlığı en önemli şeydi futbolda. Kante, Guenduzi, Fred, İsmail Yüksek toplam 4 tane orta sahayla oynadılar ama delik deşik olmuşlar (maçı izleyemedim).
Futbolda özellikle Türk futbolunda en önemli mevki kanat ve forvetlerdir. Orta saha ise sadece destek konumunda. Bir sosyal medya şizofrenisi aldı götürüyor orta saha orta saha diye.
Türkiye liginde defansif orta sahaya ihtiyaç bile yok. Avrupa maçlarında belki. Gol atamayan ya da en azından şut atamayan oyuncu asla olmamalı bizim gibi liderliğe oynayan takımlarda. Her futbolcun bir tehdit oluşturmalı.Bence bütün olay orta sahada dönüyor da tek yönlü 50 orta saha koyarsan takıma normal olarak önemi kalmıyor
Orta saha diye 4 tane ön libero koyarsan olacağı bu.Hani orta saha sağlamlığı en önemli şeydi futbolda. Kante, Guenduzi, Fred, İsmail Yüksek toplam 4 tane orta sahayla oynadılar ama delik deşik olmuşlar (maçı izleyemedim).
Futbolda özellikle Türk futbolunda en önemli mevki kanat ve forvetlerdir. Orta saha ise sadece destek konumunda. Bir sosyal medya şizofrenisi aldı götürüyor orta saha orta saha diye.
Bizim liverpool maçı mental olarak bunları etkilemiştir belkimacin ozetine baktim da fbnin tehlikeli pozisyonu bile yok. karagumrukun goller disinda 2 net pozisyonu 1 de verilmeyen penaltisi var. baya ezilmisler bu macta yav sasirdim. fbnin puan kaybettigi diger maclara benzemiyor.