SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Seneye de Hakan Çalhanoğlu’nu alalım diye zırlar bizim taraftar.
İlkay için ölüp bitenler vardı.Bitik adama o kadar para gömdük.
30 yaşını geçmiş isterse Messi olsun alınmaz.
Hele 33-35 yaşına gelmiş gurbetçi hiç alınmaz.
Büyük Hakan hayranı olarak yazıyorum, net biçimde karşı çıkarım bedelsiz falan değilse. Zaten sık sık sakatlıklar baş göstermeye başladı, yaşı da ilerledi. 1 sene iyi katkı verse bile ikinci sezonla birlikte biteceği kesin gibi.

Artık devir değişti bizim için, Avrupa'nın en elit takımlarından biriyiz. Paramız bol. Hem genç hem de kaliteli/potansiyelli adamlar almaya devam edeceğiz.

Bunlar kümede olan Kasimpaşa ya ve şimdi de Karagümrükten puanlar kaptirdi. jk dan sonra kümede olan Kayseriyle maci var. Ordan da puan kaptirirsa 2. lik gidecek bu gidişle.

yenilgi önemli değil
fener karagümrük'e kaç değişiklik yaptırmış onu konuşun

Bunlar bir dene hep şunu bahane ediyorlardı: "Ama ğs büzden once aynuyor yauvü" bizden önce oynayıp da ne yaprak yediniz sıfatsızlar. :asd:

Hani orta saha sağlamlığı en önemli şeydi futbolda. Kante, Guenduzi, Fred, İsmail Yüksek toplam 4 tane orta sahayla oynadılar ama delik deşik olmuşlar (maçı izleyemedim).

Futbolda özellikle Türk futbolunda en önemli mevki kanat ve forvetlerdir. Orta saha ise sadece destek konumunda. Bir sosyal medya şizofrenisi aldı götürüyor orta saha orta saha diye.
Bence bütün olay orta sahada dönüyor da tek yönlü 50 orta saha koyarsan takıma normal olarak önemi kalmıyor

Şimdi merek ettim.
Karagümrük taraftarı maçtan sonra Japonya bayrağı açtı mı acaba?

Bence bütün olay orta sahada dönüyor da tek yönlü 50 orta saha koyarsan takıma normal olarak önemi kalmıyor
Türkiye liginde defansif orta sahaya ihtiyaç bile yok. Avrupa maçlarında belki. Gol atamayan ya da en azından şut atamayan oyuncu asla olmamalı bizim gibi liderliğe oynayan takımlarda. Her futbolcun bir tehdit oluşturmalı.

macin ozetine baktim da fbnin tehlikeli pozisyonu bile yok. karagumrukun goller disinda 2 net pozisyonu 1 de verilmeyen penaltisi var. baya ezilmisler bu macta yav sasirdim. fbnin puan kaybettigi diger maclara benzemiyor.

Hani orta saha sağlamlığı en önemli şeydi futbolda. Kante, Guenduzi, Fred, İsmail Yüksek toplam 4 tane orta sahayla oynadılar ama delik deşik olmuşlar (maçı izleyemedim).

Futbolda özellikle Türk futbolunda en önemli mevki kanat ve forvetlerdir. Orta saha ise sadece destek konumunda. Bir sosyal medya şizofrenisi aldı götürüyor orta saha orta saha diye.
Orta saha diye 4 tane ön libero koyarsan olacağı bu.

Tamamen objektif bir yerden, sadece bir futbol izleyicisi olarak yazıyorum şu an. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izledim bu sezon. İçerde çok absürt bir hakem performansı olmazsa ve Gs motive çıkarsa 5+ farklı galibiyet işten bile değil. Aradaki seviye farkı profesyonel takım vs. U19 gibi.

macin ozetine baktim da fbnin tehlikeli pozisyonu bile yok. karagumrukun goller disinda 2 net pozisyonu 1 de verilmeyen penaltisi var. baya ezilmisler bu macta yav sasirdim. fbnin puan kaybettigi diger maclara benzemiyor.
Bizim liverpool maçı mental olarak bunları etkilemiştir belki

Maçtan sonra 10 yaşında kaç tane şampiyonluk gördüğünü sayamadığım oğluma döndüm dedim ki ilerde birgün baba beni iyiki Galatasaray'lı yapmışsın diye dua edeceksin oğlum.

Geri
Üst Alt