- 16 Haziran 2010
- 202.290
- 154.115
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimheni o ilk söylemişti diye hatırlıyorum daha kiralık gelecekken, uefa dan fbye ceza falan diyor, gerçi ondan başka birçok kişi söylüyor, umarım para cezası ile yırtmazlar,çünkü bilbao cumhurbaşkanından ricacı mı ne olmuştar tazrı bi şey yazmış, ayrıca sadece kerem değil 6-7 kişinin bazı hocalar da dahil sözleşmesinde sıkıntı olduğu söyleniyor diye duydum başka yerden, eğer bu kadar çok kişiyse bi zahmet transfer yasağı puan silme vb gelsin, dünya devi takımlar bile zamanında transfer yasağı aldı geçmişte ama ben yine bi şekilde para ile kurtulabilirler gibime geliyorAtletic bilbao mu nedir o hesabın söylediği hersey dogru cikti şimdiye kadar ilginc
fb maçında foruma girmediğimde puan kaybettirme totemim devam ediyorZaaaaaa berabere kalmışlar puhahahaforuma girmeyip puan kaybettirme totemim yine tuttu
![]()
Kesin kovacaklar ve ismail kartal'ı getireceklerTedesco ile Devin kulübe çağrılmış
Sevim koşşşşşş şenlik varrrrrrrrrrrr
Ne demişti?Atletic bilbao mu nedir o hesabın söylediği hersey dogru cikti şimdiye kadar ilginc