SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

1773434034562.webp

Atletic bilbao mu nedir o hesabın söylediği hersey dogru cikti şimdiye kadar ilginc
osimheni o ilk söylemişti diye hatırlıyorum daha kiralık gelecekken, uefa dan fbye ceza falan diyor, gerçi ondan başka birçok kişi söylüyor, umarım para cezası ile yırtmazlar,çünkü bilbao cumhurbaşkanından ricacı mı ne olmuştar tazrı bi şey yazmış, ayrıca sadece kerem değil 6-7 kişinin bazı hocalar da dahil sözleşmesinde sıkıntı olduğu söyleniyor diye duydum başka yerden, eğer bu kadar çok kişiyse bi zahmet transfer yasağı puan silme vb gelsin, dünya devi takımlar bile zamanında transfer yasağı aldı geçmişte ama ben yine bi şekilde para ile kurtulabilirler gibime geliyor

Yarın ki maçımız acayip derecede önemli hale geldi. Bu puan kaybının değerli olması için yarın mutlaka yenmeliyiz. Rotasyon motasyon sakın ha!

Köksal Babayı ciddi ciddi kovacaklar galiba.

Kendi dusen aglamaz .. biz buna gel bize don dedik di mi ? o gitti fb yi secti para icin ... en kotu simdi bizde yedek girip yunusla forma mucadelesi verir sampiyonlar ligi oynardi. Seneye artik ya kasimpasa da ya da basak a yada eyube gider boylece kariyeri tarihin tozlu sayfalarinda kaybolur...

Ali Koç sonrasi uydu takimlarinin FB'den puan almasi,

Samsun maci harici (O da sans artik!) hakem destegi yokken mac kazanamamalari,

Skriniar yokken tekme tokat savunma yapamayip her mac gol yemeleri

vb. sebeplerle aslinda rakibimiz olamayacak takim ittirilerek bizi de geri cekerek suni bir rekabet olusturdular. Oyun olmayinca bir yerde patlayacaklardi, her hafta bir sekilde namaglup takim lig sonuncusuna pozisyona giremeden ve yine bariz penalti+kirmizi yememisken yenildi!
Neticede havlu attiracak haftalardayiz dedik,yarin Icardi felan oynatmadan kazanip guvenle onumuze bakmak lazim.

Geri
Üst Alt