SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Bu herif acayip sinsi. Özellikle izliyorum tescillilerle maçımızda skrinyar Sara pozisyonuna yorumsuz diyip geçiştirdi. Bugün yapı mapı diye minvalinde tweet atmış.
Bu herifi emenike forma çıkardığında anlamanız lazımdı.
Bunların hepsi böyle eskisi yenisi çoğu hakem bu fb lobisinin yandaşları. Yoksa medyada iş bulamaz zaten

Bu herif acayip sinsi. Özellikle izliyorum tescillilerle maçımızda skrinyar Sara pozisyonuna yorumsuz diyip geçiştirdi. Bugün yapı mapı diye minvalinde tweet atmış.
Bu herifi emenike forma çıkardığında anlamanız lazımdı.
Düşün bak şuan Fırat ın çeyreği edecek bir hakem yok seviyeye bak

O tartışmaya kapalı olan penaltı + kırmızı pozisyonu maçın son anlarında skor 2-0 iken olsaydı verilirdi. Hem kırmızı yememe serilerini bozarlardı hem de penaltı. Böyle de kaypak bunlar işte.

Geçen sezon yapmadıkları kalmazken anca biz şampiyonluğu garantilediğimizde son haftada kırmızı görmüşlerdi.

Fenerin kayıp yaşadığı son 4 haftadaki 3 maçta da komşuları 101 e çağırdık. Bu hafta eşime çağırma Karagümrüke 5 atarlar dedim. Hayır ben inanıyorum çağırcam dedi. Sonuç için şoktayım.

Her sene farklı totemlerim oluyor. Bu sene de bu tuttu. Çok şükür ilahi adaletin de etkisi var tabi

Geçti o işler senin gibi tipler Kasımpaşa içinde aynısını diyordu. Ligin rahat konumundayken hepsi fenerin alt yapısı ama ateş hattına düştüklerinde babalarını tanımazlar. Ayrıca bunların babası Ali koctu gotcuyu seveceklerini düşünmüyorum
Dedik

Fenerin kayıp yaşadığı son 4 haftadaki 3 maçta da komşuları 101 e çağırdık. Bu hafta eşime çağırma Karagümrüke 5 atarlar dedim. Hayır ben inanıyorum çağırcam dedi. Sonuç için şoktayım.

Her sene farklı totemlerim oluyor. Bu sene de bu tuttu. Çok şükür ilahi adaletin de etkisi var tabi
Üstad komşu umarım Fenerbahçeli değildir de bu totemini anlayıp gelmemezlik yapmaz

Üstad komşu umarım Fenerbahçeli değildir de bu totemini anlayıp gelmemezlik yapmaz
Yok eşimin arkadaşları iki kız kardeş futbolun f sinden haberleri yok.

İlk olarak Kasımpaşa maçına sadece denk gelmislerdi. Yani totem amaçlı cagirmamistik. Ama FB puan kaybedince alla alla dedik ertesi hafta bir daha çağırdık. Antalya'ya da takıldıklarında baktık cidden bu işte bir iş var.

Samsun maçında kahve için uğradılar. Bir akrabalari rahatsızdi ilk yarı sonunda kaçtılar. Onlar kaçtığında 1-2 FB yeniliyordu. Eşim de inanır böyle şeylere onlar kalsaydı fener kaybederdi diyerek Karagümrük maçına da o yüzden çağırmış

Geri
Üst Alt