Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes kafayı yemişBu forum adamı delirtir yeminle. Abi hâlâ aglayanlar var ya. Yendigin an fark 4 en yakın rakibinle ve kalan hafta sayısı 6. Fener sana geliyor. Nasıl avantaj olmuyor bu.
Bu dediklerinin hiç biri olmayacak güle oynaya kazanacağız beni fava atMaça daha 4 gün var ama maçın senaryo belli. Dan dun 2 pas bile yapmadan şişirilen uzun topları Göztepe'nin 2 metrelik savunmaları toplar, Orta sahayı yürüyerek geçen rakipten sürekli geçişlerle pozisyon yeriz. Şanslıysak gol yemeden maçta kalırız ve önde baskı yada rakip hatasıyla gol kovalarız. Şanssızsak duran toptan veya kenardan gelen ortalardan bir gol yiyip dağılır gideriz. Geri düştüğümüz senaryoda Okan Buruk değişiklerle takımı iyice çorbaya çevirir ve 2 tane pozisyon bulamadan maç biter.
Son adam kalsa da onun takımda yeri yok. Kaplumbağa herifin verimi bildiğin 0. Oynadığın oyuna kafadan uygun davranmıyor. Koşmuyor, sorumluluk almıyor konfor dışı hareket etmiyor.Apo sarı görmüş Lemina'yı stopere çekecez mecbur. Sara da sakat. Niaga'ya da güvenmiyorum ne olduğu belli değil
Yoksa ben de İlkay hayranı biri değilim
Singo'yu stoper, Boey'i sağ bek yapabiliriz ama onda da Singo stoperde savruk oynuyor. Her türlü noksan takım. Sara'nın dönmesi ve 3lü oynamamız lazım
Bence bu kadar izlemenize rağmen takımı tanımıyorsunuz.
Biz oyuncularımızın ve oyun yapımızın gereği tam anlamıyla bir ritim takımıyız.
Maç oynadıkça iyi gidiyoruz, garip aralar sonrası tökezliyoruz.
En sıkışık dönemlerde en iyi oyunlarımızı oynadık. 2.5 haftalık ara maalesef iyi gelmedi. O zaman da yazmıştım live sonrası 3 gün aradan sonra TS maçını oynasaydık böyle olmazdı.
Bu forum adamı delirtir yeminle. Abi hâlâ aglayanlar var ya. Yendigin an fark 4 en yakın rakibinle ve kalan hafta sayısı 6. Fener sana geliyor. Nasıl avantaj olmuyor bu.