⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Maça daha 4 gün var ama maçın senaryo belli. Dan dun 2 pas bile yapmadan şişirilen uzun topları Göztepe'nin 2 metrelik savunmaları toplar, Orta sahayı yürüyerek geçen rakipten sürekli geçişlerle pozisyon yeriz. Şanslıysak gol yemeden maçta kalırız ve önde baskı yada rakip hatasıyla gol kovalarız. Şanssızsak duran toptan veya kenardan gelen ortalardan bir gol yiyip dağılır gideriz. Geri düştüğümüz senaryoda Okan Buruk değişiklerle takımı iyice çorbaya çevirir ve 2 tane pozisyon bulamadan maç biter.

Gotumuzun tutuştuğu her maçtan çıkmasını bildik. Puan farkı bu oyuncu grubuna göre değil. Zaten maçtan önce de demiştim. Milli maçlar sonrası herkes Dünya kupasına gidildi Lig bitti öylesine oynanıyor moduna girmişti. Şimdi canlanma vakti

Maça daha 4 gün var ama maçın senaryo belli. Dan dun 2 pas bile yapmadan şişirilen uzun topları Göztepe'nin 2 metrelik savunmaları toplar, Orta sahayı yürüyerek geçen rakipten sürekli geçişlerle pozisyon yeriz. Şanslıysak gol yemeden maçta kalırız ve önde baskı yada rakip hatasıyla gol kovalarız. Şanssızsak duran toptan veya kenardan gelen ortalardan bir gol yiyip dağılır gideriz. Geri düştüğümüz senaryoda Okan Buruk değişiklerle takımı iyice çorbaya çevirir ve 2 tane pozisyon bulamadan maç biter.
Bu dediklerinin hiç biri olmayacak güle oynaya kazanacağız beni fava at

Apo sarı görmüş Lemina'yı stopere çekecez mecbur. Sara da sakat. Niaga'ya da güvenmiyorum ne olduğu belli değil

Yoksa ben de İlkay hayranı biri değilim

Singo'yu stoper, Boey'i sağ bek yapabiliriz ama onda da Singo stoperde savruk oynuyor. Her türlü noksan takım. Sara'nın dönmesi ve 3lü oynamamız lazım
Son adam kalsa da onun takımda yeri yok. Kaplumbağa herifin verimi bildiğin 0. Oynadığın oyuna kafadan uygun davranmıyor. Koşmuyor, sorumluluk almıyor konfor dışı hareket etmiyor.

Singoyu stoper, sallaiyi bek yap daha mantıklı iş.

Bence bu kadar izlemenize rağmen takımı tanımıyorsunuz.

Biz oyuncularımızın ve oyun yapımızın gereği tam anlamıyla bir ritim takımıyız.

Maç oynadıkça iyi gidiyoruz, garip aralar sonrası tökezliyoruz.

En sıkışık dönemlerde en iyi oyunlarımızı oynadık. 2.5 haftalık ara maalesef iyi gelmedi. O zaman da yazmıştım live sonrası 3 gün aradan sonra TS maçını oynasaydık böyle olmazdı.

Ben olsam 3lü çıkar kanatları singo barış yaparım, forvete de saneyi çakardım arkalarına da yunus ve aspirin gibi top taşıyabilen iki herif ile çok absürt maç olabilir.
Dikine hızlı gidebilen, top sürebilen adamların bir arada olması lazım.

Forvette oynayabilecek 4 adam var şu anda. Hepsini toplasan zaten Osimhen’in çeyreğini bile etmez ama biri oynamalı işte. En kısa sürede kendisinin dönmesi için elimizden geleni yapmalıyız ama olmadığı maçlar için benim forvet sıralamam böyledir: 1) Barış 2) Sallai 3) Ahmed 4) İcardi
İcardi’nin yerine hatta Singo bile oynayabilir.

---------Uğurcan--------
Singo-Davinson-Lemina-Jacobs
--------Torreria-Nhaga-------
Sane--------İlkay---------Lang
------------Barış-------

Bence bu kadar izlemenize rağmen takımı tanımıyorsunuz.

Biz oyuncularımızın ve oyun yapımızın gereği tam anlamıyla bir ritim takımıyız.

Maç oynadıkça iyi gidiyoruz, garip aralar sonrası tökezliyoruz.

En sıkışık dönemlerde en iyi oyunlarımızı oynadık. 2.5 haftalık ara maalesef iyi gelmedi. O zaman da yazmıştım live sonrası 3 gün aradan sonra TS maçını oynasaydık böyle olmazdı.

Puan kayıplarının çoğu sıkışık fikstürdeydi

Mesele ara şu bu değil. Mesele takım odağında. Ciddi anlamda bi laubalilik var.

Geri
Üst Alt