⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Ligin ilk 2 maçı.
Şu Same'yi de motive et. En azından doğruları yaparak kaybet.

XRecorder_20260406_02-1.webp
XRecorder_20260406_01-1.webp

Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Suçu sadece Icardi'de arayanlara şaşıyorum. Icardi sahada yoktu ama sahadaki takım 10 kişi gibi de oynamadı daha çok 7 kişi gibiydik. Cumartesi günü sahada 2 tane Osimhen olsa yine kaybederdik. Çünkü Barışla Singo dışında kimse top filan oynamadı. Ben Buruk Okan a yazarım bu rezil oyunu! Mevcut durumda Sara bu takımın omurgasında olmazsa olmaz. En az Osimhen kadar önemli. Cumartesi günü en çok o nu aradı gözlerim. Okan hoca takımını konsantre etmeyi başarırsa bu ligdeki her takımı içeride dışarıda yenebilecek gücümüz var.

bu maçtan da ders almak daha iyi olabilir hocam etüt yaparsın @okan

Kazanırsak gazlarını baya alcaz cumartesi gününe rağmen. Burdan da kayıp bekliyorlar.

Mauro ile çıkarsak büyük sıçarız. Lang da kesinlikle 11 olmamalı. Prime lang bile olsa hiç bu maçın adamı değil ki alakası yok şuan

Trabzon ve akşam ki maçlardan sonra ne kadar ders alındığının ve kenetlenildiğinin gözterileceği bir maç olacak. Daha ilk dakikadan ne kadar samimi olduklarını göreceğiz inşallah.

Aması cimisi yok.

Kalmış son 7 maçın. Galip geldiğin sürece 2. sıradaki takımla aranda 4 puan fark var.

Koya koya ilerleyeceksin.

Sahaya çıkan her oyuncu aklını başına alacak. Ne korkacak bir şey var, ne stres yapacak. 3 senedir şampiyon olan sizsiniz, 4. şampiyonluğa koşan sizsiniz, ŞL'de son 16'ya çıkma başarını gösteren sizsiniz.

Kötü maçlar, kötü günler olacaktır. Ama günün sonunda Galatasaray, son 7 maçında şampiyonluğu yine alacak olan takımdır.

hiçbir şey beklemiyorum takımdan, kafasına göre takılabilir artık. böyle doymuşluğu olan bir takım bir şey başaramaz

Burası da böyle bir lig işte. Senin rakibin skandal penaltılarla ayakta tutuluyor. Böyle bir lig yok. Böyle bir şampiyonluk yarışı da olamaz. Barcelona bile olsan çıktığın her maçı kazanmak zorunda olduğun bir lig sürdürülebilir bir lig değil. Nefes alma şansın yok, böyle saçma iş mi olur?

Bu takımın bu 3 senedir dibine kadar kollanan rakiplerine karşı aldığı her şampiyonluk benim gözümde x2 x3 şampiyonluktur.

Bugün veya yarın değil ama bundan 20-30 sene sonra ülke futbolunun bu dönemi detaylıca anlatıldığında "ulan neler neler dönmüş" denilecek.

Sacha boey, baris, singo, toreria b maçta sahada olmalı. Gerekirse forvetsiz oynanmalı

Geri
Üst Alt