⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Bu arada bu sezonu da hayırlısıyla bitirelim de

Kimse kusura bakmasın ama ben 2009'dan beri burayı takip eden biri olarak şunu söyleyeyim

Bu sezon kadar sürekli sürekli negatif basılan, sürekli her oyuncunun ve hocanın eleştirildiği, sürekli Galatasaray'ın yerildiği başka bir sezon hatırlamıyorum

Ne galibiyetlerden memnun kalırsınız ne başka bir şeyden
En leş sezonlarımızda bile bu forum çok daha takip etmekten keyif aldığım bir yerdi.
Günlük hayatınızdaki sinir stresi böyle zehir gibi akıtma yolu bulmuşsunuz sadece.

Bu kadar şımarıklık ve ağlaklık çok can sıkıcı. Fenerlilerden betersiniz, yemin ederim çevremdeki fenerliler bu kadar ağlamıyor.

Ve evet şımardınız bence. Galibiyet serileri, seri şampiyonluklar falan bazılarınıza çok geldi. Daha 5 sene önce 7-8 sene önce bu takım ne vaziyetteydi çok çabuk unutuldu.

Neyse ya.
Bosuna ergen demiyorum ben

Yalnız bu maça Sara yetişirse şahane olur.

Evet Sara'ya çok kızıyoruz ediyoruz ama gerçekten orta sahada alternatifi yok ve bu adamın yaptığını yapan başka oyuncumuz yok şu an. Çok önemli oynaması.

Trabzon maçında yaşananlar ve dün akşamı gördükten sonra bir reaksiyon verirler artık.

Göztepenin fizikselliğine cevap verebilirsek kalite farkıyla kazanırız ts maçındaki gibi yumusak kalırsak senaryo aynı olur. O yüzden yunus icardi gibi yumusak adamların bu maçta işi yok.

Hiçbir mazereti barındırmayan maç. Çıkacaksın sahaya ilk yarıdan fişi çekeceksin bu kadar basit. Sara yetişirse iyi olur, ama Barış'ın forvette olması acaba dezavantaj olur mu ? Ki ayrıca Eren değilde Jacobs daha iyi olur sanki Göztepe'nin hızlı hücumcularına karşı.

Uğurcan
Boey Davinson Singo Jacobs
Lemina Torreira
Sane Sara / İlkay Barış
Sallai ( Barış ile yer de değiştirebilir )

Son düzenleme:
Boey-davinson-lemina-jakobs
Torreira-ilkay
Sane sallai lang
Barış

Icardi ve Yunusu gormek istemiyorum
:D
Yunus Akgün: Mauro Icardi lider, kaptan. Bizim için çok önemli. Her zaman  bizimle. Dün maçta formalarımızı, gelen minik taraftarlara vermemizi  söyledi. 🔗 TRT Spor

Mauro Icardi and Yunus Akgun of Galatasaray celebrate their victory... News  Photo - Getty Images

Barış icardi yerine çok rahat santrafor oynar ama adamı sol taraftan koparmaya gerek yok, lang barışın yaptığı tempoyu yapamıyor sol tarafta o yüzden ilk 11 bu şekilde olmalı

——————-uğurcan——————-
boey——sanchez——singo—-jakobs
———-torreira———--lemina———-
sane—————ilkay—————barış
———————sallai———————

Yunus toparlamış olsaydı yine ilkay yerine 10 numaraya koyardım ama toparlayamıyor bi türlü. Saranın oynama durumu varsa ilkay out sara in.

Sallai santraforda barıştan çok farklı oynamaz, yeter ki mücadele ve fizik anlamında sahaya 11 kişi çıkalım öncelikle, trabzon maçında icardiyle ne yazık ki 10 kişi oynadığımız net şekilde görülmüştür sanırım artık.

İlkay burda fizik olarak zayıf halka gibi görünüyor ama top ayağındayken takım yerleşmek için biraz fırsat buluyor en azından.

Son düzenleme:
Şampiyonlar ligi maçıymış gibi konsantre olursak 3 puan alırız. Hadi Aslanlar düşmanı umitlendirmeyin. Sizdeyiz....

3. olma ihtimali gerçek mi yav?
Allah korusun çarşamba yenilsek bile 1 puan farkımız yok mu ikinci ve üçüncü ile?
Sadece kağıt üzerinde o ihtimal var puan kaybı yaşayıp üstüne hem fener hem beşiktaşın maçları bizden önce oynuyor yani Kocaelispor maçına çıkarken o ihtimal mevcut yani düşük bir ihtimal.

üçlü orta saha oynayalım
orijinal 10 numaramız olmadığı için kim oynasa kayboluyor kalabalığın arasında. bir kişi eksiliyoruz. pas trafiği olmuyor.
üstelik merkezi kapatmakta da zorlanıyoruz. mesafe uzayınca torreira lemina yetersiz kalıyor.

Geri
Üst Alt