Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 si aynı anda oynadimi puan kaybını direkt koyIcardi ve Yunusu gormek istemiyorum
Sanki adam varda torrerayi kesecezTorreira TS maçında kötüydü evet ama kesilecek bir oyuncu değil. Torrik ortalamanın üstünde oynasın yeterli fark yaratıyor.
Nhaga oynasın 19 yaşında adam boyu da torikden uzunSanki adam varda torrerayi kesecez
Burhancan
Beşiktaş: Ben ne alaka..Sadece kağıt üzerinde o ihtimal var puan kaybı yaşayıp üstüne hem fener hem beşiktaşın maçları bizden önce oynuyor yani Kocaelispor maçına çıkarken o ihtimal mevcut yani düşük bir ihtimal.
Beşiktaş’ın bizi geçmesi için 7,8 maç kaybetmemiz gerekiyor dostum lazspor demek istedin sanırımSadece kağıt üzerinde o ihtimal var puan kaybı yaşayıp üstüne hem fener hem beşiktaşın maçları bizden önce oynuyor yani Kocaelispor maçına çıkarken o ihtimal mevcut yani düşük bir ihtimal.
Olmamış çocuğa don biçmek denir buna.mağlubiyet aldığında 1 puan , beraberlik aldığında 2 puan önde giriyorsun hafta sonuna
fener ve ts senden önce oynuyor cumartesi günü . ikisi de yendiğinde 3. sün
o moralle kocaeli yi yenebileceğini mi sanıyorsun
Burhancan
Erenden hiç emin değilim. Onun dışında iyi gibiuğurcan
boey..sanchez..singo..eren
tor..lemina..ilkay
sane..barış..sallai
bu kadro çıkacak