Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatlı tayfa yapsa 100 yıllık hikaye yaratırlar yine.Aynı anda başlayan 3 farklı branş maçını da 2 farkla kazandık ya filim senaryosu olsa oha dersin.
Baba bende Icardi için aynı şeyi düşünüyorum maalesef.Kutucudan asla hayır gelmez bu saatten sonra. Nas futbolcu olduğundan bile şüpheliyim onun
Sara değişikliğinden sonra sıkıntı yoktu benceIy da 3 olmamasi ve ordan oyunda teslim olma isini kacinci kere yasadik yav
Ben zaten ikisinin de kadro dışı kalmasını istiyorum kaan ayhan da dahilBaba bende Icardi için aynı şeyi düşünüyorum maalesef.
Bence Sane'nin performasını 2 ye ayırmak lazım, ilk yarı gayet başarılıydı, ikinci yarı başta kendisi olmak üzere takımın tamamında bir saçmalama vardı.Sara değişikliğinden sonra sıkıntı yoktu bence
Saneyi tutamadık maalesef
Orta saha kanatlar dahil bir değişim olmali. 2. Yarı boyunca tuttum simdi s.cmaya gidecemNeyse koyduk mu koyduk.
Ama yazın takımdaki 6-7 kişiyle ayrı bir hesaplaşmamız gerekiyor. Birinde sarı gözlük var diğeri ekürisi.
Yav arkadaş tabelacilik yapmayın futbol form durumuna önem verirAsprilla Yunus’tan 4-5 gömlek daha büyük topçu![]()
Leminanin kafa daha iyi zamanda gelemezdi, bagira bagira 2-2 olcak diyorsu defans o 15 20 dkdaSara değişikliğinden sonra sıkıntı yoktu bence
Saneyi tutamadık maalesef