⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Bu sene şampiyonluğu sattılar.

İcardiyle sattılar
Trabzona 4 puan vererek averajla sattılar
Feneri artık konusmuyorum sen göztepeye yenildiğin an trabzon şampiyon olacak gözlerinizi açın.
Sen içerde feneri yenemezsin icardi denen hain var
Icardinin artik 11 olma sansi yok 3 puana mal oldu ama artık ihtimal yokbay oynar sallai sane oynar ama icardi oynayamaz ,taraftar 11 çıktığı an yuhalar artik ,goztepe maci bay olacak forvet

Bu hamsiler ne ayak olan
Deveyi diken insanı …yaraşır hesabı
Sarı lacivert çocukları siziii

Kodumun sardelle kafalıları

Yapsın sonuçta uç noktada Icardi oynuyor adam koşmuyor günün sonunda boşa kürek çekeceğine ne olacaksa olsun demiş
Icardi nefretin fener nefret seviyenr yaklasmis.

Hocasindan sahadaki oyuna her sey elestiriye acik. 3 gune deplasman macin var ve kaptan stoper olarak bile bile ladese laf etmeyeceksek.

Icardiyi savunmuyorum da tek dert o degil takimda.

Icardinin artik 11 olma sansi yok 3 puana mal oldu ama artık ihtimal yokbay oynar sallai sane oynar ama icardi oynayamaz ,taraftar 11 çıktığı an yuhalar artik ,goztepe maci bay olacak forvet
Yaw her puan kaybında Icardi daha oynamaz deniyor ama bir şekilde 90 dk sahada kalıyor bu herif

Icardi nefretin fener nefret seviyenr yaklasmis.

Hocasindan sahadaki oyuna her sey elestiriye acik. 3 gune deplasman macin var ve kaptan stoper olarak bile bile ladese laf etmeyeceksek.

Icardiyi savunmuyorum da tek dert o degil takimda.
23/24 sezonu kortizon tedavisi yediğinde göt göbek 90 kg olduğunda bile hırslıydı bugün hırs yok kafada komple bitirmiş açıkçası sabote ediyor.

Geri
Üst Alt