⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

ilhan palut,selçuk inan,fatih tekke kendisine hocalık dersi veriyor anlayana tabi
sırada volkan ayısı var

Lan puan farkı da 2ye düşmüş püüüüüü

Lan bu fbye de yenilir şimdi

Dün puan kaybetmediler mi bu kafasına soktuklarım. Akli sıra toreria bitmiş gelin bizim oulai yi alın 30 milyona diye reklam yapıyorlar. Şu salakları aptalca sevindiriyoz

torreiranın bittiğini hamsi bile görmüş. hoca görememiş.

Renato seninde aklına be oğlum Ts ye gitsen avrupa yapardın belki. burada hiç şansın yok.

Bu arada sunu da soyleyelim ilk yaridaki attigimiz ama sayilmayan gole benzer pasif ofsayt gol. Jacops kalecinin arkasinda

Ben bu sezonun kadrosu kadar large takılan, hiçbir şeyi kafaya takmayan bir kadro hatırlamıyorum.

Rakip takımın oyuncusu taraftarı hatta başkanı sana ana avrat sövüyor.

Oyuncu bunu kafaya takar ya. Futbolcu dediğin bunu kafaya takar.

Şu maçı alamayan futbolcunun bu takımda yeri yoktur kimse kimse kimse kusura bakmasın. Belki öfkeliyim o yüzden böyle diyorum ama bu bir gerçek.
Sokim onlarin dediklerine, hic bakmam. Önemli olan maci almakti.

Ortasaha bitik top kazanamiyoruz kazanamadık mi exsta yorgunluk oluyor bu ortashayla sezon bitmez

Kimse hayal görmesin Osimhen çıkıp hocanın defolarını ört bas etmese, ekstra bir şeyler yapıp maç kazandırmasa bu takım buralara kadar gelemezdi

Osimhensiz Gençlerbirliği bile puan alacak bizden izleyin görün, takımda hoca yok hoca

Yazmiyim yazmiyim diyorum da bu İlkay güzellemesinden gına gelmişti zaten. Evet bazı anlarda işe yarayabiliyor frene basarak. Ama o maç bu maç mı? İkiyi üçü bulman gerek. İleri hızlı çıkacağımızda beyefendi hep topa basın hareketleri yapıyor. Mıymıy bir şey izledik. Momentum bizdeyken Allah ne verdiyse saldırıp ikiyi üçü yapacaktık.

İşte Galatasarayın 10 numarası senden utanıyorum.
1776021013709.webp

Okan hoca takima geldi geleli iki gram ne sistem ne taktik verdi. Su oyuncularin sürekli eliyle koluyla yok yaklaş yok illeri koş pas atacam hareketleri tamamen sistemin s nin olmamasi. Caresizlikten baska bisey degil su oynanan futbol. Kac sene oldu, a isim geldi b isim geldi ama cogu oyuncudan verim alamadin ne idügü belirsiz futboldan.

Bu kadar geniş kadro böyle taraftar saha maaşlar tıkır tıkır ödeniyor, çıkıp atar yapıyorsun birde güçlüsün diye kendini de bizi de rezil ediyorsun ben olsam derhal bu akşam kovarım, burası GALATASARAY ! Fatih TERİM'ler Lucescu'lar kovuldu bu takımdan, açık ara kadro var elinde rakiplerin beter olmalarına rağmen lidersin, Okan derhal yollanmalı.

Geri
Üst Alt