⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Her maçımız zor agalar her maçımız. Bu hafta safispor haftaya gençler sonraki hafta tescilliler kolay hç
Hiçbir maçımız yok. Sorun şu ki form tutamıyoruz. İnşallah tescillilerin maçına kadar takım biraz olsun açık kapatmayı blok arası top almayı akıl eder öğrenir. Şu önümüzdeki iki maç hamaset yapmadan 1.0 olsun bizim olsun.
Dün yazdığım mesaj ağalar okanı az çok tanıdık

Stadı tamamen dolu görünce çok umutlanmıştım
Bu taraftara yakışır bir oyun yoktu sahada şampiyonluk modu henüz açılmamış oyuncular derhal kendine gelmeli işi ciddiye almalı

Diyelim ki

Goztepeyle beraber kaldik. ( cok muhtemeldi)

Kocaeliyi yendik

Sonuc?

2 puan onde yarisi goturuyorduk..

Eee simdi de oyle..!

Neden boyle dusunmuyorsunuz

Sadece negatif dusunmeyiniz

Stadı tamamen dolu görünce çok umutlanmıştım
Bu taraftara yakışır bir oyun yoktu sahada şampiyonluk modu henüz açılmamış oyuncular derhal kendine gelmeli işi ciddiye almalı
Gittikten sonra açacaklar galiba. Öyle zora girdi ki bizim iş. Haftaya gençler de zor olacak

Diyelim ki

Goztepeyle beraber kaldik. ( cok muhtemeldi)

Kocaeliyi yendik

Sonuc?

2 puan onde yarisi goturuyorduk..

Eee simdi de oyle..!

Neden boyle dusunmuyorsunuz

Sadece negatif dusunmeyiniz
Sorun şu Göztepe maçında da yediğimiz baskı normal değildi 52-62 arası 4'lük oluyorduk şampiyonluğa oynadığımız hiçbir dönem bu kadar baskı yemedik sezon genelinde de iyi bir futbol oynamıyoruz.

Şampiyonlar liginde juventusu, liverpoolu yendiğimiz gibi feneri de yeneriz.
Fener onlardan iyi değil
Hakemler de pok yer öyle oynarsan

Ve şampiyon oluruz

O şekilde oynayacağız ve iş bitecek

Bu gerekiyorsa bunu yapacağız
Fener onlar gibi oynamiyorki anadolu takımı gibi oynuyor. Duran top filan denk getireceğiz artık kubatim

göztepe maçıda ikinci yarı birazcık becerikli olsalar puan kaybıydı. osimhen olmadan çöküyor bu takım aynı şeyi yaşıyoruz hep dejavu tam

Maçtan önce 5 atarız da sandın mı sen?

Savunma, şu maçta konuşulacak en son şey falandır herhalde.
5 atariz neden sanacakmisim. Birsey oynadigimiz yokki. Trabzon macinda belli oldu bu. Bukadar kötü trabzona karsi birsey yapamadik. Savunman hatali halini degistirmez ama nekadar kabul etmesende. Bikere gelmisler kale önüne onuda yedik. Adamlarin baska pozisyonu yok. Ikinci yari kocaelinin oyuna ortak olmasida orta sahadan kaynaklaniyor. Ayakta kalacak halleri yok.

Tek umudum tescillilerin maçına beraberlik için çıkmaması olacak. Şayet o maça beraberlik için çıkarsak kaybederiz. Skor tutamıyoruz çünkü. Osimhen olmadan sahada geziniyoruz

Geri
Üst Alt