⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Valla kimse kusura bakmasın futbol sektörünü bitirdiler. Özellikle ligimizde hepsine cam Bebek muamelesi yapılıyor. Aman naza gelmesinler aman alınmasınlar falanlar filanlar. Milyonlar alıyorsunuz. Sadece topçular değil hocalar için de geçerli. Bu vatandaşlar sizi seyretmek için (kaçak izleyenler hariçtir) yıllık 4-5 bin lira abonelik veriyor. Sadece TV den izleyenler bunlar. Bide bunun kombinesi var o var bu var. Maça gitmek için toplu taşımalarda ayaklarda gidiyorlar. Yeri geliyor sesleri kısıliyor bağırmak için. Deplasman taraftarını saymıyorum bile onlar şehir şehir geziyorlar.

Şampiyon olmayacağınız sezon elbet olacak. Ama göz göre göre şampiyonluk veremezsiniz. 20 tane kacirirsin şans işte der geçersin. Sizden bir tek mücadele bekledik kardeşim.

Ha bu arada iş yerinde üst üste 3 büyük fahiş hata yapsanız kovulursunuz doğru mu? Adalet herkese lazım. Bir hoca veya yönetim adaletliyim diyorsa sezon başında alacak karşısına herkesi. Bakın kardeşim içerde maç kaybetmek yok. Kaybetmenin cezası o haftalık maaşın %20 sinin kesilmesi. Ben hocayim benimde maaşım kesilecek hepimiz biriz. Hedef deplasman maçlarında sicip sıvamak yok. Sicip sivamanin cezası %10 haftalık kesinti. Tatil mi istiyorsunuz hakedin alın. Prim mi istiyorsunuz gösterin gücünüzü alın. Yok öyle sicip sivayayim taraftarımızdan özür dileriz falan. Sen maaşından paranı ceza olarak veriyon mu vermiyon mu? Veriyorsan tamam derim.

Çünkü sevsek de sovsek de bunlarin dini imanı para para para para

Aynen hic bikere iyi bi mac cikarmadik. Eger sampiyon olursak yine diger salaklardan kaynaklanmis olacak. Clde de kendi sahamizda aldigimiz maclarda hep savasarak kazandik taraftar destegile.
Fenerin şu Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük puan kaybı yaşamasaymış bizim sahaya tur atmaya gelirlermiş.

Fenerin şu Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük puan kaybı yaşamasaymış bizim sahaya tur atmaya gelirlermiş.

Bizi yenip öne geçme ihtimalleri var..

Beni korkutan durum beraberliğin yettiği şampiyonluk maçında 10 kişi kalmış fenere 1-0 yenildi bu hoca. Fener motive bir şekilde yenmeye gelirse istediğini gene alabilir.

Ekşın istiyor Okan efendi. Yayıncı kuruluşun ekmeğine yağ sürüyor. Geçen hafta tsye yenilmeswk tescilliler jk maçını laylaylom oynardı. Biz kaybettikçe cesaretlendiler.

Beni korkutan durum beraberliğin yettiği şampiyonluk maçında 10 kişi kalmış fenere 1-0 yenildi bu hoca. Fener motive bir şekilde yenmeye gelirse istediğini gene alabilir.
O maçı hiç saymayalim bence ya. 6 puan fark son 2 maç kalmıştı. 2 mağlubiyet alman lazımdı ki fener şampiyon olsun. Essek değiliz diyip çıktılar maça.

Milli aradan önce iyiydik ya. Daha doğrusu liver maçına kadar. Takım akıyordu bence. Böyle tutuk tutuk oynamuyorduk en azından mücadele vardı.

Osimhen bir gitti bizim takım bitti.

Liverpool'a 10 gol lazım olsaydı adamlar atardı vallaha. Osimhen sakat koluyla sahadayken gene bir nebze oyundaydık.

Osimhen'e bir şey olursa şöyle oynarız diye bir planı yokmuş takımın. Adam bir çıktı takım dağıldı.

Vallahi buradaki herkesin aklına gelmiştir ama dillendirememiştir. Aman diyeyim aman. Gelecek 10 yılın travması olur.

2 puan öndeyiz fener maçında berabere kaldığımız senaryoda bile kalan 4 maçta 1 beraberlik hakkımız daha averajdan dolayı var ama takıma kimse güvenmiyor.

Bu senin eserin hoca gurur duyabilirsin.

Trabzon, Göztepe, Kocaeli toplasan 45 dakika top oynadık.

Is yerlerinde calisanlar lavaboya gitse bile bazi patron bozuntulari kuduruyorlar..

Bisey alip yesen, kahve icsen,,,,
Koftiden bir is verip bogazinda birakiyorlar

Bunlari bana anlatanlar hep farkli yerlerden farkli kisiler

Yani dostlar sizin Milyon dolar Kazanan oyunculardan iyi futbol beklemek sonunda kadar HAKKINIZ

AMA son 5 teyiz

O yuzden sonuna kadar tek yurek olacagiz..

Geri
Üst Alt