Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.538
- 106.165
- 4.738
Topcumuz hakkında düzgün konuşTeklif gelmezse tabiki gitmez. Kim napsin bu italyan yeteneksizini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topcumuz hakkında düzgün konuşTeklif gelmezse tabiki gitmez. Kim napsin bu italyan yeteneksizini
Gayet duzgun konustum. Yeteniksizin tekiTopcumuz hakkında düzgün konuş
Mesele bu zaten. Adamlar zaten bizi karıştırma derdinde ne gerek var konuşarak büyütüyoruz...Bu kadar iste yunus osi konustu bitti gitti abartmamak lazim.. hali sahada bile iki kardes kufurlesiyor.bu cocukarin nabiZ 150..
Sneijder gibi takılıyor sahada adam işteIcardi girince cift forvete dönmuyoruz. Adam artik meastro oldu anlayin. Eski tip kosmayan 10nr oldu
bence çok abartıyorsun. maç içinde olur böyle ufak tefek tartışmalar. pireyi deve yapmaya gerek yokOsimhen böyle yapmaya devam ederse sorun yaşarız. Biraz sakin olması lazım.
Yahu dünyanın her yerinde maç anında niye pas atmadın diye bağırılır bazen, halısahada bile. Adamın aşırı bir tepkisi olmadı kiAğa kimse Osi yi tanımıyor mu maç içinde agresif herif herkese. Maç sonu gidip gönül almayı da iyi biliyor… buradan olay çıkmaz…
Kusura bakma renktas ama kiralik gittigi hic bir takimda tutunamadi. Fizigi ve hizi var okadar, bundan sonrada bir beklentiye girmemek lazim kumaşı bu kadar. Elimizden cikarmamiz lazim.zaniolaya çok ihtiyacımız var , bu maç şunu gösteriyor kazanırsak bize çok katkı sağlayacak
Halısahada arkadaşımı dövmeye kalkmıştım olur bunlar.Abi bunlar olur allah askina ya
Halisahada hic mi yasamadiniz. Ciddi bir sey degil yav
Gerçekten saha içinde çoğu şeyi o kadar rahat gösteriyor ki adam kilo fazlası var diyoruz, son 2 senesi sakatlık dolayısıyla çok zor geçti filan diyoruz ama adam çıkıyor futbolun doğrularını yapıyor yineİcardi futbolun einstein'ı resmen
Kinaye mi anlamadim ama, osi yunusu dovmeye mi calisti mesela?Halısahada arkadaşımı dövmeye kalkmıştım olur bunlar.