SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

İsmail 99 deyip bunu meşrulaştıran mal oğlu mallar tedescoya da aynısını yapacak seneye aldığı puan üzerinden
o malların fenerli angutlardan farkı yok adil bir yarış varmış gibi yorum sıçıyorlar, bir şampiyon olak yaza inş gerekeni yapacaz.

Faul olmasa ne olacak. Ebesinin nikahından kullandı faulü. Okadar kollanıyorlarki bom boş şeylere bile itiraz ediyorlar. Yetmiyor haram penaltılar kırmızı kartlar ,5 kırmızı 5 penaltı alsalar doymaz bu haramzadeler
Ben de oyle dusunuyorum da bunlarin camia olarak kafa gidik oldugu icin bu hafta boyle hareketlenmeler bekliyorum. Hatta soku daha atlatmadilar ama yarinda itibaren X'ten falan bombardiman baslayabilir.

Ben de oyle dusunuyorum da bunlarin camia olarak kafa gidik oldugu icin bu hafta boyle hareketlenmeler bekliyorum. Hatta soku daha atlatmadilar ama yarinda itibaren X'ten falan bombardiman baslayabilir.
O bombardıman hep var. Medya tff mhk hakemler full destek veriyor bunlara. Bu organize kötülükle yıllardır mücadele ediyoruz

Burda Trabzon'un 2. Ligi konuşuluyorda sokayım Trabzon'a. Bırakın puan kaybetsinler. 2 li averajda zaten gerideyiz. Birde bunları düşünmeyelim

Geri
Üst Alt