- 15 Aralık 2011
- 18.647
- 7.371
- 1.513
Bu fb'nin, looserlık seviyesini hafife alıyorum hepYine bir looserlık yaparlar mı?Çok zor ama bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fb'nin, looserlık seviyesini hafife alıyorum hepYine bir looserlık yaparlar mı?Çok zor ama bakalım.
Muazzam bir yorumBeter olun anasını avradını dümdüz ettiğimin haramzade yaratıkları! Geberin paramparça olun. Acıyanın etini kemiğini .....
Yok ya rizenin kalecisine faul verildide uzun topta gol olduya. Ona top tufek itiraz edecekler sandim. Sok olduklarindan etmediler heraldeEdersona mı yapıldı diyorlar anlamadım
Yok ya rizenin kalecisine faul verildide uzun topta gol olduya. Ona top tufek itiraz edecekler sandim. Sok olduklarindan etmediler heralde
Size INANmayin çocuklar diye bir pankart yapsinlar buna özel
Doğru demişlerFb spacede bizi yarışa okan buruk tutturdu yoksa çöpün çöpüyüz diyolar
Yav faul olmasa bile konuşulacak ne var orada. Konu fb olunca rakip kale önünde olan faulü bile mi tartışacağız artık. B.kunu çıkardılar kollanmanınSon pozisyonda kaleciye net faul yapılıyor, eliyle itiyor adamı. Yoksa niye o şekilde yığılsın koca cüsseli adam? Trio, mrio, Bünyamin, Çulcu filan ne derlerse desinler, umurumda değil.
nefretlik
Tam tersi olmasın.
Fener'liler attıkları ikinci golden önce Allahü Ekber çekti ,golü attıktan sonra da Fenerli futbolcular neredeyse toplu namaz kılıp secdeye yattılar.
O zaman Allah bunların namazını niye kabul etmedi.
Pardon arkadaşlar kalecide topu dışarda elle tuttu diye 5. Kırmızıyı gösterdi Mustafa Çulcu helal olsun çok hakkaniyetli herif.Asporda Mustafa Çulcu ve sunucu rzeye 4 kırmızı kart gösterdi. Rize'nin 2. Gölünde faul yok dedi. Rize'nin penaltısı penaltı değil dedi.
Olum bunlar ne rezil insanlar