SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Mutsuz uyuyacak!!!!!

images (5).webp

Yok ya rizenin kalecisine faul verildide uzun topta gol olduya. Ona top tufek itiraz edecekler sandim. Sok olduklarindan etmediler heralde

Ulan bir de hakem o faulü verdiyse bile kafasından oradan da gol yemezler, en fazla şişirirler ederson topu alır ben de maçı bitiririm diye düşünmüştür.

Golü izledim faulü kullandıkları yer ceza sahasının önü ve hafif çaprazı,aut atışı misali faul kullanmış adamlar buna bile ağlıyolar sizin ben..

Son pozisyonda kaleciye net faul yapılıyor, eliyle itiyor adamı. Yoksa niye o şekilde yığılsın koca cüsseli adam? Trio, mrio, Bünyamin, Çulcu filan ne derlerse desinler, umurumda değil.

Asporda Mustafa Çulcu ve sunucu rzeye 4 kırmızı kart gösterdi. Rize'nin 2. Gölünde faul yok dedi. Rize'nin penaltısı penaltı değil dedi.

Olum bunlar ne rezil insanlar

Son pozisyonda kaleciye net faul yapılıyor, eliyle itiyor adamı. Yoksa niye o şekilde yığılsın koca cüsseli adam? Trio, mrio, Bünyamin, Çulcu filan ne derlerse desinler, umurumda değil.
Yav faul olmasa bile konuşulacak ne var orada. Konu fb olunca rakip kale önünde olan faulü bile mi tartışacağız artık. B.kunu çıkardılar kollanmanın

dünyanın her yerinde stoper kaleci kendini yere attığı an faul çalıyor hakemler riske girmemek için boşa zırlamağa gerek yok

O
Asporda Mustafa Çulcu ve sunucu rzeye 4 kırmızı kart gösterdi. Rize'nin 2. Gölünde faul yok dedi. Rize'nin penaltısı penaltı değil dedi.

Olum bunlar ne rezil insanlar
Pardon arkadaşlar kalecide topu dışarda elle tuttu diye 5. Kırmızıyı gösterdi Mustafa Çulcu helal olsun çok hakkaniyetli herif.

Ilk yari biterken Sowe ceza sahasinda topa vururken Caglar Sowe'un ayagina vurdu ve Sowe'un topa vurmasini engelledi. Buna inceleme bile yapilmadi.

Sonra gitti benzer pozisyonda Talisca'ya olunca penaltiyi verdi. Hak yiyiciler sizi.

Geri
Üst Alt