Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.546
- 91.644
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav 2 kız kardeş. Öksüzler. Allah bunun hürmetine veriyor diye düşünüyorum bizim için dua ediyorlar geldiklerinde
o malların fenerli angutlardan farkı yok adil bir yarış varmış gibi yorum sıçıyorlar, bir şampiyon olak yaza inş gerekeni yapacaz.İsmail 99 deyip bunu meşrulaştıran mal oğlu mallar tedescoya da aynısını yapacak seneye aldığı puan üzerinden
Eyvallah hocam ne ekersen onu biçersin bu haramzadeler de onu biçiyorAdamın hasısın
o malların fenerli angutlardan farkı yok adil bir yarış varmış gibi yorum sıçıyorlar, bir şampiyon olak yaza inş gerekeni yapacaz.
Ben de oyle dusunuyorum da bunlarin camia olarak kafa gidik oldugu icin bu hafta boyle hareketlenmeler bekliyorum. Hatta soku daha atlatmadilar ama yarinda itibaren X'ten falan bombardiman baslayabilir.Faul olmasa ne olacak. Ebesinin nikahından kullandı faulü. Okadar kollanıyorlarki bom boş şeylere bile itiraz ediyorlar. Yetmiyor haram penaltılar kırmızı kartlar ,5 kırmızı 5 penaltı alsalar doymaz bu haramzadeler
O bombardıman hep var. Medya tff mhk hakemler full destek veriyor bunlara. Bu organize kötülükle yıllardır mücadele ediyoruzBen de oyle dusunuyorum da bunlarin camia olarak kafa gidik oldugu icin bu hafta boyle hareketlenmeler bekliyorum. Hatta soku daha atlatmadilar ama yarinda itibaren X'ten falan bombardiman baslayabilir.
gayseri maçı kadar kolay olmaz