- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
QUOTE="Sadri Baykam, post: 17108855, member: 21646"]Adamlar yine lider olamadı la
Ahaashahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
QUOTE="Sadri Baykam, post: 17108855, member: 21646"]Adamlar yine lider olamadı la
Ahaashahah
Yok kral eşimin doğum gününü kutladık. Ama varlıkları yetti
Ağlasın

O kadar dumur ve sok oldularki, kimse o faulevar mar diye itiraz etmedi golden sonra.75 metreden kullanılan frikik yüzünden mi gol yemişler hahahahha
Allahın adaleti şaşmayacaktır.Önümüzdeki maç ...
Mükemmel bi son oldu tebrikler
Edersona mı yapıldı diyorlar anlamadımO kadar dumur ve sok oldularki, kimse o faulevar mar diye itiraz etmedi golden sonra.
Cok sasirdim. 50 kisi hakeme kosacaklar sandim
Yok yav 2 kız kardeş. Öksüzler. Allah bunun hürmetine veriyor diye düşünüyorum bizim için dua ediyorlar geldiklerindeSenin şu misafirde nasıl bir ayak var. 6 parmaklı filan mı
Tam tersi olmasın.Ateistler bugün müslüman olmalı

Faul olmasa ne olacak. Ebesinin nikahından kullandı faulü. Okadar kollanıyorlarki bom boş şeylere bile itiraz ediyorlar. Yetmiyor haram penaltılar kırmızı kartlar ,5 kırmızı 5 penaltı alsalar doymaz bu haramzadelerBunlar son 1 haftada 3-4 defa federasyona gitmisler, kendi ve bizim maclardaki pozsiyonlarla ilgili flas bellek vermisler, takibini yapmislar falan.
Simdi kalecinin son dakika aldigi faul bence faul degil. Bunun icin gene TFF'ye gidecekler, bizim mac icin baski kurmaya calisacaklar.