⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Ben böyle çıkardım ama vardır okan hocamın bir bildiği

team-7.webp

Rakip kapanacak o yüzden barıştansa icardinin oynaması daha doğru fakat asıl sıkıntı yunusun 10 no da oynaması kaç kere denendi olmuyor orada hâlâ oynatılması büyük hata umarım kötü bir sonuçla karşı karşıya kalmayız

10 numarada oynayamayan yunus
Solda geri koşmayan her maç rakibe bir iki asist yapan sane
Forvette sene sonu gıdecegini bildiği için kendını kasmayan kilolu icardi
Bu maç çok önemli aynı geçen haftaki Kocaeli maçı gıbı madem yunus ile icardi çok iyiydi geçen maçta neden oynatmadın

Saçma sapan bi kadro daha abi sen şaşırdın mı allah aşkına. Elinde orta saha olarak tek adam var onuda oynatmıyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk maçı. Yani daha ötesi yok. Maçın önemini şöyle anlatalım: Şuan Türkiye 'de Fenerden daha ters gelebilecek takım yok bize. Yani fener maçını alma ihtimalimiz neredeyse yok. Eğer bu maçta puan kaybedersek gelecek hafta kendi sahamızda şampiyonluğu veririz.

Maça İcardi ile başlıyor hoca . İcardi ile başladığımız hiçbir maçta doğru futbol oynamadık bu sene kazandıklarımız dahil. Bir şey demiyorum maçın gidişatına göre Hoca'nın da kariyeri geleceği belli olacak.
KONSANTRASYON!!!

Osimheni heralde takimi.motive etsin diye getirmis bu maca, dün fener kazansaydi yine mi kadroda olmiyacakti? Ilk yari fisi cekip rahat bir ikinci yari izlemek bize yasak heralde.

Puan kaybı yüzde yüz

Sallai
Yunus
İcardi

Vallahi Ali çıkarmaz şu kadroyu çok olur diye

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bala gote 1 tane gol atmamız lazım

sonra kornerden 2. golü bulalım

2-2 bitsin

Thinking Waiting GIF by Turbo Toad

40 dk daha meditasyon ve rahatlama egzersizlerindeyim

Bazen kadro çok övülüyor hiçbir şey olmuyor bazen tam tersi kimin oynayıp oynamadığı umurumda değil önünde iki maç var kazan sonra içimizde hesaplaşırız.

Singo var boey var sallai oynuyor. Sallai oynayabilir bu arada transferler yanlış.

Yunus ve icardi ile 9.5 kişi oynayacağız ne yazikki.

Geri
Üst Alt