⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

içerideki liverpool maçları taktiğinde ve cl oynuyormuş gibi konsantre futbolcu topluluğu olursa kazanırız yok yine lakayıt laylay lomlar devam ederse büyük sıkıntı olur.

bizim için en avantajlı konu fenerin mutlaka kazanmak için oynaması gerektiği. verecekleri açıkları iyi değerlendirmek lazım.

Yav takımın hocası çalışmayıp,takımı maça hazirlamazsa zaten sıkıntı olur sana is.O ucluyle çıkan adam gel ağzıma kadar bas diye çıkıyor zaten sen de basacaksin yani gidip miy miy sağ sol pas atarsan zaten o zaman osde ezdiler yav olur.Git bas bakayım o 3lu top cikarabilecek mi o zaman , her topu aldıklarında tekrar atak yapacan otomatik.Iceride her maçını önde basıp kazanan takımsın zaten ismail,guendu,kante lütuf olmalı rakip ossi olarak bu takıma

Bu bir maç değil, resmen savaş, çok kavga ve kart çıkacak, doğranmamız bariz, hocadan beklentim yok , Osi başta futbolcuların karakter koyup savaşmasını bekliyorum.

Turkiye'de olupta maca gidecek olan renktaslarimdan tek ricak: lutfen film izler gibi izlemeyin, 90dk boyunca fenerlilerin konsantraswyonunu bozacak destegi takima gosterin. Yapabilecegimiz tek sey bu gibi gorunuyor.

İçerde oynayacağımız fb maçını kazanmayı "devrim" ve "tarihi başarı" olarak nitelendiren üyelere sahip olmamız çok çok üzücü

biz beraberliğe çıkarsak bi şekilde yer kaybederiz zaten muhtemelen

o yüzden tabii ki saldırmalıyız

Ölümüne saldır modunda olmalıyız. Sokarım genduzisine. Biz iç sahana konate vs gibiriyle kapıştık da yenmesini bildik.

Bu kadar korku anlamsız.

Ben bu takıma inanıyorum. Son 1.5 aydır sallantıda olabilirler, ama 3.5 senedir de şampiyon olmayı ve lider götürmeyi bildiler.

Geri
Üst Alt