⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Maça lay lay lay a Cimbom yerine, direkt ilk saniyeden itibaren Yasın Kol'a küfür ederek başlanmalı. Aleyhimize verdiği her kararda, karar doğru bile olsa 50 bin kişi ıslıklamalı, küfürler yağdırmalı. Bu maça medeni, nazik insanlar gitmemeli. Onlar lütfen televizyondan takip etsin.

26 Nisan 1986 Çernobil patladı

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

En çok hocanın hissetmesi lazım şunu anlamıştır 10 senede şampiyon yapsa Terim'in kredisi kendisine hiçbir zaman verilmeyecek hep kazanmak zorunda yapacak bir şey yok. Osimhen denklemden çıkınca 3 sene önceki takıma döndük sıkıntı şu ki İcardi İcardi gibi değil Seferovic gibi oynuyor.
Katiliyorum.

Hocanin sergileyecegi profil saha kenarinda belli edecek zaten sezon sonu nasil gundemler olacagini. Skoruda direkt etki edecek bir husus. Normalde sunu derim " sezon boyu olmadigi kadar hareketli ve macin icinde olacak cunku bu mac baska turlu davranamaz" ama gencler macinda "eleniyoruz" hissi geldigi an panik yapan profili de gorduk 2 gun once. Su an derbi moduna girildigi icin elestirileri vs hep askiya aldim-yensek bile ayni noktadayim.

Tabii sahada oyunculara bagli is ama hoca gercekten hazirlamakta asiri zayif CLdr elendigimizden beri.

Umarim haftasonu 90 dkligins su durumu asariz.

Umarım dostluk içinde güzel fair playli bir mücadele izleriz. 🤲

2-0lık galibiyet mi

Yoksa sahaya girilip güvenlik görevlisinin tartaklanması mı daha çok mutlu eder acaba

Rüyamda Yasin Kol'u gördüm. dedim dur nereye gidiyorsun dedi maçı yöneteceğim dedim hangi maçı, derbiyi. Aaa dedim önce şaşırdım, sonra fark ettim aydım aydınlandım kendime geldim ama uyanmadım fakat bir an sinirlendim lan dedim seni mi verdiler derbiye. Evet dedi beni verdiler dedi. Dedim olm niye seni veriyorlar ya çok kötüsün, dedi yok iyiyim, dedim ingilizce bilmiyorsun dedi sanki futbolcular biliyor, aa dedim futbolcular bilmiyor mu, yok dedi bilmiyorlar, e nasıl konuşuyorsunuz, kuşdili dedi, aaaaha dedim kuş dili dedin itiraf ettin fener'lisin di mi dedim, yok dedi, tamam dedim hemen inandım, merak etme dedi maçta kimseyi doğramayacağım dedi, valla mı lan dedim, valla dedi, yemin et lan dedim, yemin ederim dedi, emin ederim dedin yemin demedin dedim, yok ulan yemin ederim dedi basa basa, gittim kitap getirdim, elini koy öyle yemin et dedim, koydu yemin etti, sonra baktım ki kitap benim matematik kitabıymış, neyse dedim, o da bi iç çekti, bak dedim şampiyonluğu engelleme, yok dedi yapmam, sana güvenmiyorum dedim, sen endişe etme dedi, yanağımdan öptü, güzelce uykuya devam ettim.

Yasin Kol değil ismi Yaser Arm olsaydı yabancı hakem diye beğenirdiniz

Fenerlilerin ağzı kulaklarında. Yasin Kol atamasından sonra kesin galip gelecekler moduna girmişler. Her türlü pisliği yapıp hiç birşey yokmuş gibi davranmayı normalleştirdiler, hem TFF, hem medya.

———————uğurcan——————-
sallai——-sanchez——apo——-jakops
————lemina————torreira———
yunus—————sara———-——barış
———————osimhen——————-

Harbiden bu hakem denilen şeref yoksunu o gün stadtan öyle elini kolunu sallaya sallaya çıkmamalı, çıkamamalı!!

Ekli dosyayı görüntüle 320698

Orhan Uluca'nın beklediği 11

Eski Açık'tan Hüseyin de çektiği yayında aynı 11'i beklediğini söyledi.
Ben olsam lemina torreira ikilisi uzerine yunus sara dan birirni baslatirdim (artik su 60 dk. Detayi a gore mi degistirir eder hocanin alani orasi)

Sara + lemina/torreira kombinasyonu gendouzi+kanteye karsi efektif olabilecek mi son 1 aya gore ikilemdeyim.

Barış ve yunus

Bilmem kaç yıldır takımdasınız

Fbye 1 tane golünüz yok

Tam emin değilim ama galiba bjkyede yok

Hücum topçususunuz bide

1 gol atın la

Geri
Üst Alt