Rüyamda Yasin Kol'u gördüm. dedim dur nereye gidiyorsun dedi maçı yöneteceğim dedim hangi maçı, derbiyi. Aaa dedim önce şaşırdım, sonra fark ettim aydım aydınlandım kendime geldim ama uyanmadım fakat bir an sinirlendim lan dedim seni mi verdiler derbiye. Evet dedi beni verdiler dedi. Dedim olm niye seni veriyorlar ya çok kötüsün, dedi yok iyiyim, dedim ingilizce bilmiyorsun dedi sanki futbolcular biliyor, aa dedim futbolcular bilmiyor mu, yok dedi bilmiyorlar, e nasıl konuşuyorsunuz, kuşdili dedi, aaaaha dedim kuş dili dedin itiraf ettin fener'lisin di mi dedim, yok dedi, tamam dedim hemen inandım, merak etme dedi maçta kimseyi doğramayacağım dedi, valla mı lan dedim, valla dedi, yemin et lan dedim, yemin ederim dedi, emin ederim dedin yemin demedin dedim, yok ulan yemin ederim dedi basa basa, gittim kitap getirdim, elini koy öyle yemin et dedim, koydu yemin etti, sonra baktım ki kitap benim matematik kitabıymış, neyse dedim, o da bi iç çekti, bak dedim şampiyonluğu engelleme, yok dedi yapmam, sana güvenmiyorum dedim, sen endişe etme dedi, yanağımdan öptü, güzelce uykuya devam ettim.