⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Kerem idnesi ile 1-0 öne geçecekler gibi bi vibe alıyorum. O olumsuzlukla maç o şekilde kavga, dövüş, hararetle hakem ittirmesiyle kazanacaklarını düşünüyorum.

utanmamız da yok

bırak golü tehlikeli pozisyon yaratacak şutumuz bile yok son 2 senede. hele o 2024 maçı benim izlediğim en skandal maç.. kocaelinden, rizeden 5 yediğimiz skandal maçlarda bile bu kadar rahatsız olmamıştım. galatasarayı tutmasam o maçla ilgili çok başka yorumlar yapardım da neyse.

Endişeliyiz

Geliyor gümbür gümbür geliyor bağıra çağıra geliyor inşallah kendi kendine tökezler de şarampole yuvarlanır

Yapacak yapabilecek başkaca hiçbir şeyimiz yok

Maçı ölüm kalım maçına çevirmenin manası yok.

Kendileri çok stresli olduğu için bizim de o cendereye çekilmemiz için uğraşıyorlar. Ne alakası var kardeşim, bu maçı kaybetsen dahi yine şampiyon olabiliyorsun 1 puan öndesin. Bunu bildikleri için takımı ve camiayı yıpratabilmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar, yapıyorlar.

Yapılan şeylere uyup hareket etmek tamamen onların ekmeğine yağ sürmektir.

Maçı ölüm kalım maçına çevirmenin manası yok.

Kendileri çok stresli olduğu için bizim de o cendereye çekilmemiz için uğraşıyorlar. Ne alakası var kardeşim, bu maçı kaybetsen dahi yine şampiyon olabiliyorsun 1 puan öndesin. Bunu bildikleri için takımı ve camiayı yıpratabilmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar, yapıyorlar.

Yapılan şeylere uyup hareket etmek tamamen onların ekmeğine yağ sürmektir.
Puan kaybinin bahanesini hoca gibi onden hazirlamissin ulan hemen :asd: Yenip 7 puan yapmak ve buyuk oranda bitirmek varken yapamazsan başarisizligina bir çentik daha atarsin. Bu kadar basit 2x2 = 4 tür buna tutupta yok hayır 5 demenin anlami yok :d

Geçen yıl Vincic’i sana rağmen atadılar,
Bu sene Yasin Kol’u sana rağmen atadılar…

Tepki ilişkileri askıya alma, siyasette karşılığı büyükelçi’yi çağırıp küsmek ile aynı

utanmamız da yok

şu da var. çok stressli zamanda evimizde oynuyoruz bunlarla

koysunlar ligin ilk 10. haftasının bi yerine. nisan ve mayıs ayında kendi evimizde değilde eylül-ekimde oynayalım bu istatistik değişir zaten

aynı şekilde bunlarda kendi evinde kazanamıyor 10 maçta 2 galibiyetleri var bizim 1

Olabildiğince temastan kaçınarak oynamak zorunda kalacağız. Biz dokununca faul onlar yapınca devam. Sahadaki tetikçi elinden geleni yapacaktır. Her atağımızda skrinar ibnesi atacak kendini o talişka yavsagı tehlikeli bölgede atacak kendini istisnasız hepsinde çalacak tetikçi.
Bizim yönetim için alternatif isimlere bakmamızn zamanı geldi.
Bizim boynumuzu büktürüyorlar olan bize oluyor.
Baştakilerin iki tweet kadar umrunda

Puan kaybinin bahanesini hoca gibi onden hazirlamissin ulan hemen :asd: Yenip 7 puan yapmak ve buyuk oranda bitirmek varken yapamazsan başarisizligina bir çentik daha atarsin. Bu kadar basit 2x2 = 4 tür buna tutupta yok hayır 5 demenin anlami yok :d

Yav dsahjdsa olm ben kazanmayalım mı diyorum :asd:

Şunu diyorum sadece, tüm bu Yasin Kol ataması, Osimhen için TFF'ye başvurulma haberleri...

Adamların amacı sadece "doğramak" olsa Yasin'i niye atasınlar, herhangi bir hakemle de yaparlar bunu zaten.

Bilerek yapılıyor tüm bunlar, çünkü burada sendeki stres ve panik seviyesini kendi seviyelerine çekmek istiyorlar. Düşünsene, en kötü senaryoda senin şampiyonluk şansın hala en yüksek oranda devam ediyor ama onlar için galibiyetten başka bir çare yok.

Bu yüzden bu hıyarların algısına çok kapılmadan, moral bozmadan ilerlemek gerekli.

Geri
Üst Alt