Mustafa Baran
Büyük Kaptan
Kerem idnesi ile 1-0 öne geçecekler gibi bi vibe alıyorum. O olumsuzlukla maç o şekilde kavga, dövüş, hararetle hakem ittirmesiyle kazanacaklarını düşünüyorum.
utanmamız da yok
Puan kaybinin bahanesini hoca gibi onden hazirlamissin ulan hemenMaçı ölüm kalım maçına çevirmenin manası yok.
Kendileri çok stresli olduğu için bizim de o cendereye çekilmemiz için uğraşıyorlar. Ne alakası var kardeşim, bu maçı kaybetsen dahi yine şampiyon olabiliyorsun 1 puan öndesin. Bunu bildikleri için takımı ve camiayı yıpratabilmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar, yapıyorlar.
Yapılan şeylere uyup hareket etmek tamamen onların ekmeğine yağ sürmektir.
Yenip 7 puan yapmak ve buyuk oranda bitirmek varken yapamazsan başarisizligina bir çentik daha atarsin. Bu kadar basit 2x2 = 4 tür buna tutupta yok hayır 5 demenin anlami yok :dUstam 3-0 sokarız İnşAllah.Skor ver
utanmamız da yok
daha yanlış bi istatistik görmedimaynı şekilde bunlarda kendi evinde kazanamıyor 10 maçta 2 galibiyetleri var bizim 1
Puan kaybinin bahanesini hoca gibi onden hazirlamissin ulan hemenYenip 7 puan yapmak ve buyuk oranda bitirmek varken yapamazsan başarisizligina bir çentik daha atarsin. Bu kadar basit 2x2 = 4 tür buna tutupta yok hayır 5 demenin anlami yok :d
Reis sykn 0-1 fb vermiş2-1 ağırlıklı şimdilik değişimleri takip edeceğiz tabi ki.
O kim Nedim abiReis sykn 0-1 fb vermiş
Maçı kaybetmezsek bizim anonsçuAnons cezası 400.000 TL değil mi bizim anonsu sahaya insin elinde mikrofonla 90 dakika bağırsın dursun