Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.913
- 11.758
- 1.993
Kerem idnesi ile 1-0 öne geçecekler gibi bi vibe alıyorum. O olumsuzlukla maç o şekilde kavga, dövüş, hararetle hakem ittirmesiyle kazanacaklarını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utanmamız da yok
Puan kaybinin bahanesini hoca gibi onden hazirlamissin ulan hemenMaçı ölüm kalım maçına çevirmenin manası yok.
Kendileri çok stresli olduğu için bizim de o cendereye çekilmemiz için uğraşıyorlar. Ne alakası var kardeşim, bu maçı kaybetsen dahi yine şampiyon olabiliyorsun 1 puan öndesin. Bunu bildikleri için takımı ve camiayı yıpratabilmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar, yapıyorlar.
Yapılan şeylere uyup hareket etmek tamamen onların ekmeğine yağ sürmektir.
Yenip 7 puan yapmak ve buyuk oranda bitirmek varken yapamazsan başarisizligina bir çentik daha atarsin. Bu kadar basit 2x2 = 4 tür buna tutupta yok hayır 5 demenin anlami yok :dUstam 3-0 sokarız İnşAllah.Skor ver
utanmamız da yok
daha yanlış bi istatistik görmedimaynı şekilde bunlarda kendi evinde kazanamıyor 10 maçta 2 galibiyetleri var bizim 1
Puan kaybinin bahanesini hoca gibi onden hazirlamissin ulan hemenYenip 7 puan yapmak ve buyuk oranda bitirmek varken yapamazsan başarisizligina bir çentik daha atarsin. Bu kadar basit 2x2 = 4 tür buna tutupta yok hayır 5 demenin anlami yok :d
Reis sykn 0-1 fb vermiş2-1 ağırlıklı şimdilik değişimleri takip edeceğiz tabi ki.
O kim Nedim abiReis sykn 0-1 fb vermiş
Maçı kaybetmezsek bizim anonsçuAnons cezası 400.000 TL değil mi bizim anonsu sahaya insin elinde mikrofonla 90 dakika bağırsın dursun