⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Yemin ederim sirkte yaşıyoruz

O pozisyon keşke gol olsaydı da VARdan dönseydi bi faul çalınmış olurdu lehimize en azından. Gel çıldırma adamın dediklerine bak ya

Osimhen'in sahadaki varlığı bile takımı ileriye taşıyacaktır fenerin korkusu bu yüzden

Kadıköyde de son 10 maçta sanırım 5 galibiyetimiz var son 10 yılda da 5 şampiyonluk olmalı. Önemsiz bi istatistik ne gerekiyorsa onu yapmışız haftasonu yine beraberlik bize yetiyor berabere kalıp şampiyon olsak kabul etmeyecek miyiz. %75 biz kazanırız bu maçı galibiyet şart olsa %95 kazanırız derdim Sonuç önemli.

stada almancı sokulmamalı vlog çekecez diye atmosferin ağzına sıçıyorlar
Kale arkası orta ve alt kata 10 bin istiyor namusuz karaborsacılar, az maaşa çalışan boğaz patlatacak gerçek taraftar nasıl alacak ? Yine başta gurbetçiler olmak üzere, ünlüler, tiktokçu, instagramcı, yootube maç videosu çeken ve influencer denen tipler alıp tiyatro izler gibi izleyecekler.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marco Asensio bugünkü antrenmanda da bireysel olarak takımdan ayrı çalışmış. İlk onbir çıkması çok düşük ihtimal.

Marco Asensio bugünkü antrenmanda da bireysel olarak takımdan ayrı çalışmış. İlk onbir çıkması çok düşük ihtimal.
şu saatten sonra asensio oynasa da oynamasa da bizim nasıl çıkacağımıza bağlı olarak her türlü bize yarar.Bir kere bu maçta asensio oynasa bile adım atma ihtimali yok zaten anca tsye falan oynar.Diğer türlü oynamasa ve iso-kante-gunduz çıksalar tam sığırpresse uygun bir os olmuş olacak , bunlardan biri yerine asensioyu merkeze koysalar anca belki sıkıntı olurdu geriye gelir top da çıkarırdı ama şimdi en fazla sakat sakat zorla oynayacağı için her türlü bize yarayacak bir durum olacak.Tek sıkıntı eğer iso-gunduz-kante çıkarlar ve bizde korkarak dengeli oynamaya çalışıp yan pas ,geri pas, apo şişirsin oynarsak o zaman maç birinin şansa yada duran toptan atacağı golle ya fbye gider ya bize

Bu haldeki asensio ve talisca aynı anda sahada olurlarsa sanki işimize gelir diyorum

Ölümüne saldır modunda olmalıyız. Sokarım genduzisine. Biz iç sahana konate vs gibiriyle kapıştık da yenmesini bildik.

Bu kadar korku anlamsız.

Ben bu takıma inanıyorum. Son 1.5 aydır sallantıda olabilirler, ama 3.5 senedir de şampiyon olmayı ve lider götürmeyi bildiler.
Pozitizim kralliğini salalım elemanlar çoktan tatile girdi osimhen bir şey yaparsa yapar.

bi gariban kocaeli ne mi artistligimiz tuttu yani

herifler osimen in alcisina kadar serefsizlik pesindeler

bi de misafirperlik mi yapacaz onun bunun cocuklarina

su bile ikram edilmemeli

umarım okan buruk'un maç sonu çıkıp bu maçtan gerekli dersleri alacağız demecini dinlemeyiz!

Geri
Üst Alt