Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.913
- 13.804
- 2.828
Maça sürpriz erken bir golle başlayacağımızı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha Lemina-Singo-Sara olmalı direnç gösterirsek taraftarla beraber rüzgarı arkamıza alır işi bitiririz....Osimhen'in sahadaki varlığı bile takımı ileriye taşıyacaktır fenerin korkusu bu yüzden

Kale arkası orta ve alt kata 10 bin istiyor namusuz karaborsacılar, az maaşa çalışan boğaz patlatacak gerçek taraftar nasıl alacak ? Yine başta gurbetçiler olmak üzere, ünlüler, tiktokçu, instagramcı, yootube maç videosu çeken ve influencer denen tipler alıp tiyatro izler gibi izleyecekler.stada almancı sokulmamalı vlog çekecez diye atmosferin ağzına sıçıyorlar
Marco Asensio bugünkü antrenmanda da bireysel olarak takımdan ayrı çalışmış. İlk onbir çıkması çok düşük ihtimal.
şu saatten sonra asensio oynasa da oynamasa da bizim nasıl çıkacağımıza bağlı olarak her türlü bize yarar.Bir kere bu maçta asensio oynasa bile adım atma ihtimali yok zaten anca tsye falan oynar.Diğer türlü oynamasa ve iso-kante-gunduz çıksalar tam sığırpresse uygun bir os olmuş olacak , bunlardan biri yerine asensioyu merkeze koysalar anca belki sıkıntı olurdu geriye gelir top da çıkarırdı ama şimdi en fazla sakat sakat zorla oynayacağı için her türlü bize yarayacak bir durum olacak.Tek sıkıntı eğer iso-gunduz-kante çıkarlar ve bizde korkarak dengeli oynamaya çalışıp yan pas ,geri pas, apo şişirsin oynarsak o zaman maç birinin şansa yada duran toptan atacağı golle ya fbye gider ya bizeMarco Asensio bugünkü antrenmanda da bireysel olarak takımdan ayrı çalışmış. İlk onbir çıkması çok düşük ihtimal.
Sezonun bitmesine az kaldı Asensio riske etmez kendini kafası çalışıyorsa ama Tedesco zorlayabilir tabii.Bence sahaya atarlar 2.yarı önde olursak
Pozitizim kralliğini salalım elemanlar çoktan tatile girdi osimhen bir şey yaparsa yapar.Ölümüne saldır modunda olmalıyız. Sokarım genduzisine. Biz iç sahana konate vs gibiriyle kapıştık da yenmesini bildik.
Bu kadar korku anlamsız.
Ben bu takıma inanıyorum. Son 1.5 aydır sallantıda olabilirler, ama 3.5 senedir de şampiyon olmayı ve lider götürmeyi bildiler.
Niye duran top veriyoruz.Duran top vermemiz gerekiyor