⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Bu maçı referans almak büyük hata olur ya

Böyle maçlar nadiren olabilecek şeyler
Bu kadar pozisyona muhtemelen zaten giremeyiz ama iştah istiyorum, açlık istiyorum, yerdeki topa kafa uzatan bir takım istiyorum. Muhtemelen 1-0 öne geçersek bu maçın şeklinede dönebilir, Barış-Osimhen-Sane ile fenerin ağır defansını işleyebiliriz.

Şirin baba oldu da yenildik diyelim peki

3/3 yapacak mıyız
Samsun'un hedefi kupaydı oradan da elendiler sezon başı Avrupa kupası derken onlar artık kafa olarak tatil dönemine geçtiklerini düşünüyorum dar kadroyla çok fazla maç çıkardılar şu ana kadar 43-45 maç arası oynamışlar.

Antalya desen o maç 6-7 bile olabilir adamların ne defansı ne kanadı ne de forveti var averaj lazım olsa abartısız 8-0 filan bitirebilirdik.

Kasımpaşa'ya bir tek sıkıntı olabilir ama şampiyonluk maçlarını farklı oynuyoruz yine gider işi bitiririz yinede iş oraya kalmaz diye tahmin ediyorum fener önündeki Başak veya Konya maçından en az 1'ini kaybeder, Trabzon'da benzer şekilde en az 1 maç kaybeder, biz Antalya maçında ilan ederiz.

nolur alalım yav valla maç sonu şampiyonluk turuna çıkmazsam şerefsizim biter artık bu iş lütfen 3 hafta daha eziyet çekmeyelim ya artık şu siniri,stresi bırakıp transfer konuşmak istiyorum sadece

Juventus maçı ilk 11 ve planı ile sahaya çıkmamız lazım. 2 gol yesek bile ilk yarı ofansif oynamaya devame etmeliyiz

Kante-Genduzi-Yüksek top geçirmeyecek bizimkiler de ne hücum yapabilecekler ne de oyun. Paso geriye oynarlar inşallah yanılırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şirin baba oldu da yenildik diyelim peki

3/3 yapacak mıyız
Osimhen olmasa fener maçı sonrası 4 puan farka bile güvenemezdim. Ama osimhen'li senaryoda 3'te 3 yapar şampiyon oluruz yine.

Yinede Hacıosman ve çetesine karşı bugün kazanıp işi bitirmeliyiz.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribünde sinir uçlarımıza dokunacaklar sürekli. Sakin kalmamız lazım. Tribünlerde negatif enerji, sahaya yansır.

Bize bugün kaybettirecek tek şey futboldan uzaklaşmaktır. Sahada cevap verip, maç sonu saha dışına taşımalıyız

Geri
Üst Alt