- 20 Eylül 2009
- 19.024
- 17.573
- 2.773
1 aydır neredeyse cezaliyim. 1 ay daha ceza almamak için bugün foruma yazmamaliyim. Yoksa TD performansı hakem performansı bana ciddi manada ceza aldırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle1 aydır neredeyse cezaliyim. 1 ay daha ceza almamak için bugün foruma yazmamaliyim. Yoksa TD performansı hakem performansı bana ciddi manada ceza aldırır
1 aydır neredeyse cezaliyim. 1 ay daha ceza almamak için bugün foruma yazmamaliyim. Yoksa TD performansı hakem performansı bana ciddi manada ceza aldırır
Basakşehire takılabilirler ama derbi hakemi iyi hazırlanmıştır maça, kartları çok organize bir şekilde çıkartır ya da çıkartmazBizi bilmiyorum ama Fener'in başakşehir'e takılacağına emin gibiyim. Özellikle bu maç gördükleri sarılardan dolayı -bence- çok eksik çıkabilirler İBB'ye.
Çok tatlı yavrum benim
Ne stresievet beyler stres başladı
Kaç paradan yeniledin yiğenim? Bana 340 lira teklif edip duruyor it oğlu itlertodu yeniledim kaybedersek küfür şov var
3 aylık alıyorum ben, enayi gibi aylık 340 mı verecem bir de, yandex bedava dağıtıyorKaç paradan yeniledin yiğenim? Bana 340 lira teklif edip duruyor it oğlu itler
Edit yetmez raporluyorum küfür kısaltmasından3 aylık alıyorum ben, enayi gibi aylık 340 mı verecem bir de, yandex bedava dağıtıyor