⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Kazanırsak stadta Olmazsan olmaz çalsın, nakarat kısmında müzik kesilmeli ki o kısım geldiğinde tüm stad küfür etmeli bunlara.

Bizi bilmiyorum ama Fener'in başakşehir'e takılacağına emin gibiyim. Özellikle bu maç gördükleri sarılardan dolayı -bence- çok eksik çıkabilirler İBB'ye.
Basakşehire takılabilirler ama derbi hakemi iyi hazırlanmıştır maça, kartları çok organize bir şekilde çıkartır ya da çıkartmaz

Kadro olarak bunlarda kat kat üstünüz. Tek korkun Okanın takımı aşağı çekmesi. Saçmalamazsa alırız.

chill.gif
Çok tatlı yavrum benim

baba başlar başlamaz maç ağza kadar basacaksın sırtı dönük adamı bile düşüreceksin taç çizgisindeki adama , 20 metre ilerideki kaleciye kadar basacaksın o zaman otomatikman fbin o iyi gözüken os direkt olarak dezavantaja dönüşüyor zaten çıkaramadıkları her topla direkt atak da tazelersin hayvan gibi BASAN bir takım istiyorum

İyi savunma yapabilen bir takım olsak, bu fenerin bizi açma şansı yok, Anadolu takımlarına bile oyun kurup pozisyon bulamıyorlar, 3 orta sahası mücadeleyi arttırsa bile yaratıcılığı çok kısıtlıyor, iyi taktik, yüksek konsantrasyon ve mücadele ile umarım kazanacağız, liverpool madrid maçlarında geride de iyi işler yapmıştık, kalitemizi gösterme zamanı

4-0lik net bir galibiyet bekliyoruz arkadaş ne beraberligi

Geri
Üst Alt