- 21 Haziran 2011
- 27.137
- 7.281
- 2.238
Maç sonu yaz dostum çaldıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Tolga abiMaç sonu yaz dostum çaldıracağız
ne yaz dostumu yaw küfürlü hakaretli şeyler çalınmalıMaç sonu yaz dostum çaldıracağız
Kupa maçı da iyiydi şirin baba 1-2 yendiğimizGalibiyet %100 şampiyonluk demek, bayram demek, şenlik demek, 2 sene önceki şampiyonluk derbisini kaybetmiştik bu sene onu telafi etme vakti geldi.
Öyle korkak futbol istemiyorum, gol yeme korkusuyla oynanan oyun istemiyorum, pas futbolu istemiyorum, defans yapan anlayış istemiyorum, nefessiz pres ve atak sirkülasyonu istiyorum.
1-3 fener maçından beri oynadığımız tüm derbiler berbat ötesi o yüzden 1 kez olsun hakkını verelim.
Beraberede bir şey çalınmamalı futbolcuları alkışlayıp uğurlamalıyız diğer maçlaraGalibiyet veya beraberlik olduğu an şinanay çalınmalı. Her türlü lige veda ediyorlar.
Doğru diyorsun kupayı dahil edersek o maçtada baya iyiydik ilk yarıdan 0-4 ya da 0-5 olmaması içten değildi ama geçen seneki 1-1 biten maç o kadar beğenmemiştim bir tek Sane attı sonrasında 6 pas üzerinden gene vuruşu kaçırmıştık o 2 maç kadar etkili değildik.Kupa maçı da iyiydi şirin baba 1-2 yendiğimiz
Kadıköy'deki bu sene 1-1'lik maçta da o kadar kötü değildik bu arada
Beraberede bir şey çalınmamalı futbolcuları alkışlayıp uğurlamalıyız diğer maçlara
Kazanırsak olmalı dalga geçme işi
Tam olarak şu maçtaki performanstan istiyorum.