⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Galibiyet %100 şampiyonluk demek, bayram demek, şenlik demek, 2 sene önceki şampiyonluk derbisini kaybetmiştik bu sene onu telafi etme vakti geldi.

Öyle korkak futbol istemiyorum, gol yeme korkusuyla oynanan oyun istemiyorum, pas futbolu istemiyorum, defans yapan anlayış istemiyorum, nefessiz pres ve atak sirkülasyonu istiyorum.

1-3 fener maçından beri oynadığımız tüm derbiler berbat ötesi o yüzden 1 kez olsun hakkını verelim.

Arkadaşlar NKFVAS yazmak forumda yasak mı? Eğer yasaksa NKFVAS yazıp ceza almak istemiyorum. Yasak değilse NKFVAS yazıp totemime güç katacağım.

Galibiyet %100 şampiyonluk demek, bayram demek, şenlik demek, 2 sene önceki şampiyonluk derbisini kaybetmiştik bu sene onu telafi etme vakti geldi.

Öyle korkak futbol istemiyorum, gol yeme korkusuyla oynanan oyun istemiyorum, pas futbolu istemiyorum, defans yapan anlayış istemiyorum, nefessiz pres ve atak sirkülasyonu istiyorum.

1-3 fener maçından beri oynadığımız tüm derbiler berbat ötesi o yüzden 1 kez olsun hakkını verelim.
Kupa maçı da iyiydi şirin baba 1-2 yendiğimiz

Kadıköy'deki bu sene 1-1'lik maçta da o kadar kötü değildik bu arada

Maçı izlerken ben
1000043890.webp

@Nedim Sertel

Kupa maçı da iyiydi şirin baba 1-2 yendiğimiz

Kadıköy'deki bu sene 1-1'lik maçta da o kadar kötü değildik bu arada
Doğru diyorsun kupayı dahil edersek o maçtada baya iyiydik ilk yarıdan 0-4 ya da 0-5 olmaması içten değildi ama geçen seneki 1-1 biten maç o kadar beğenmemiştim bir tek Sane attı sonrasında 6 pas üzerinden gene vuruşu kaçırmıştık o 2 maç kadar etkili değildik.

Bence iç sahaya yakışır bir mücadele sergilememiz lazım 4'ncü şampiyonluğa gidiyoruz ama öyle bir finalle bitirelim ki yakışır cinsten olmalı.

Beraberede bir şey çalınmamalı futbolcuları alkışlayıp uğurlamalıyız diğer maçlara

Kazanırsak olmalı dalga geçme işi

Şampiyonluk bestesi değil yau şinanay çalınmalı dedim o yüzden. Bugün Fenerbahçe kazanamadığı taktirde her türlü şampiyonluğu kaybediyor.

3 maç kalıyor geriye ve 1 yenilgi 1 beraberlik hakkımız oluyor... Fener daha Başakşehir'e takılır zaten.

Artık iyi top oynayalım lütfen ya. Biz bu şerefsizleri kötü oynayarak hiç yenemedik daha. Kaç haftadır bitik bir top oynuyoruz, inşallah bu bitikliğin sebebi konsantrasyon eksikliğiymiştir ve bu son bulur. Yok gerçekten fizik olarak bittiysek en iyi ihtimal berabere kalabiliriz o da zor.

Geri
Üst Alt