Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.237
- 58.365
- 3.383
Bu yıl ligde genel olarak kötüyüz bunu reddetmenin alemi yok ama rakibin minimum 14-15 puan önünde çıkmalıydık şu maça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne trabzonu ya allahınızın aşkına max 10 puan alırlarYorumlara da bakiyorjm yayinlarda. Herkes trabzonu unutuyor ya da yok sayiyor.
Bu maci kazanirsak ya da berabee falan bitse rakibimiz son 3 hafta icin trabzon oluyor.
Ama lami cimi yok.
Son 4 mactaki oyunun ustunde CL maci konsantresinde ele almak lazim her maci.
Feneri gommemiz gerekiyor. Sonrasinda 2 hafta daha var trabzonuda bitirmen gereken. Bu unutulmamali.
Bizi 3/4 her sekilde sampiyon yapiyor resmi olarak. Fark etmiyor kim ne yapiyorYorumlara da bakiyorjm yayinlarda. Herkes trabzonu unutuyor ya da yok sayiyor.
Bu maci kazanirsak ya da berabee falan bitse rakibimiz son 3 hafta icin trabzon oluyor.
Ama lami cimi yok.
Son 4 mactaki oyunun ustunde CL maci konsantresinde ele almak lazim her maci.
Feneri gommemiz gerekiyor. Sonrasinda 2 hafta daha var trabzonuda bitirmen gereken. Bu unutulmamali.
Bu yuzsuzlukle asla sasirmamBu arada hakem yasin k. Olur
Bu maçta oyuna değil skora bakıcamBu arada hakem yasin k. Olur
Yok baska imkan yok herkes bu hafta verildi. Halil umut pana-oly yönetecek bu hafta sonu.Bu yuzsuzlukle asla sasirmam
Bak valla sirf sunlari yayda bulacagi bos toplar ve devamindaki karamboller tehtid he.Genduzi ve kante merhamet edin lan
Allahtan kredimiz var ona şükrediyorum kafa rahat çıkıcazBak valla sirf sunlari yayda bulacagi bos toplar ve devamindaki karamboller tehtid he.
Baska hic kozlari yok bize karsi.
Bizim oyindaki defolar o kadar apacik gorunuyorki.
Ben oyle bakamiyorum yav, trabzonun skorlari cok onemli oluyor gene. Bu sezon 5-0 mac gotursek hukmen icin yol arayacaklar utanmasalarAllahtan kredimiz var ona şükrediyorum kafa rahat çıkıcaz
0/2 net bu
Aa niye ki0/2 net bu
1. tffAa niye ki
Hani biz iyiydik fbde ittiriliyodu