⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Musabanin sakatlığı ciddi miydi izlemedim?

Orta saha hattımızda sakat yahut cezalı oyuncumuz yok ama merkezde FB ye üstünlük kurabileceğimize inanan pek kimse de yok; 'ezilmesek bari' modundayız.

Bazı hataların kör göze parmak yapılmaya devam edilmesi gizli tüzük maddelerimizin gereği olabilir diye şüphelenmeye başladım! Dün Adnan Polat, ''Diarra için 7 milyon teklif ettik, kulübü kabul etti, oyuncu gelmek istemedi'' demiş, sonra gidip 100 bin Euroya İnamoto' yu getirmişti (Gerets ise ''Vogel' i bekliyordum, kapıdan İnamoto girdi!'' demişti). Bugün de Gueye için 40 milyon istendi diye oyuncu almadık, Nhaga bu sezon için alınmamıştı zira. Hiç bulamıyorsan kiralık birini alırdın. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar; gerek hoca, gerek yönetim...

Topcularin yarisi sahaya cikmak istemiyordur an itibariyle fenerde.

Ama hep fazla neseli gittigimizde sorunlu maclar yasadik.

Catir catir oynayip ezecegiz insallah

Böyle derbilerde cogu kez krizde olan ve mutlak maglup olmasi beklenen takim reaksiyon göstermistir. Genelde kamuoyunun bekledigi sonuc cikmaz. 2 sene önceki macta da herkes 4 mü 5 mi atariz derken mac boyu 10 kisi oynayan takima yenildik.

O yüzden isi sıkı tutmaliyiz ve asla rehavete kapilmamaliyiz zira fb her ne kadar rezil durumda olsa da bizim de iyi durumda oldugumuzu söyleyemeyiz, milli aradan sonra rezilleri oynuyoruz

Okan da süper kupadaki mactan sonra yapilan igrenc paylasimlari unutmamali ve bu maca takimla beraber kitlenmeli

Ben hala beraberlige ok‘um, maglubiyet cok büyük fiyasko olur

Konya maçında verilen penaltı tuzak.
Duran toplarda kendilerini atıp penaltı bekleyecekler sonra da biz buna benzer tutma ile kupadan elendik diyecekler

Kornerlerde çok dikkatli olmak lazım bunlar en ufak çekmede kendini yere atar dünkü penaltıyı koz kullanıp çok dikkat etmek lazım

Juve Liverpool tarzi CL maci gibi istekli hirsli oynasak.cok.rahat fark.atariz ama öyle oynamiyacagimizi.herkes bilyior

Okan hoca bu sezon iki defa can suyu olduğu gibi tekrar can suyu olacaktır malum takıma

Akşam ki oyun inşallah bizim Okan ve topçuları rahat yeneriz diye düşündürmüyordur. Bizim maç onlar için her anlamda son şans ve bizde enteresan şekilde böyle maçları oynayamıyoruz.

Sane falan görüyorum muhtemellerde ki saçmalık. Örnek veriyorum Kayhan kanat oynasın abi problem var mı

Çok daha kötü fb kadrolarına da yenildik bu yüzden konsantrasyon önemli

Rehavet ve laubalilik istemiyorum
Sigmadan fark yiyen fbyi yenemedik. Ni de johsonn'in frikiği falan 😐

Geri
Üst Alt