⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

yasin kol'un atamasından sonra maalesef maçı alırız umudum bitti. ilk dakikadan itibaren takımı sindirecek. yenilirsekte yasin kol'un atanmasına engel olamayan yönetim ve puan farkını açamayan hoca bu işin sorumlusu olacak.

Yasin Kol mu ? Geçmiş olsun , önümüzdeki maçlara bakalım

şınayder in 2 tane koydugu ve sarhos 3 attigimiz mac dısı win imiz yokmus 13 yılda

tuhaf ve rahatsız edici info

Kadıköy'de 5-6 kere falan kazandık sanırım bu süreçte. İki takımın da taraftarı kendi takımlarına olumsuz etki yapıyor.

Her geriye pasa aa oo uu futbolcular da geriliyor.

Kadıköy'de 5-6 kere falan kazandık sanırım bu süreçte. İki takımın da taraftarı kendi takımlarına olumsuz etki yapıyor.

Her geriye pasa aa oo uu futbolcular da geriliyor.

4 kere 3 gol attigimiz mac vardir heralde orada 5-6 yılda

kendi sahamizda da genelde beraberligin isimize yaradigi dönemlere denk gelmesi sıkıcı musabakalara sahitlik etmemize olanak sagliyor

3-1 skor bol bol gangbang atmalı, küfürlü kıyametli, maç sonu ağlatmalı bir maç geliyor beyler

inim inim inleteceğiz, ağlatacağız, dalga geçeceğiz, içinden geçeceğiz
Baya 3-1'lik tablolar düştü önüme gelecek inşallah birini daha bekliyorum telegrama o da bunlar gibi çıkarırsa tamamım bu maça.

valla osi babanın da hayvanlığı ile düdük çaldığı andan hayvan gibi baskı , gerekirse arkası dönük adama bile ilk 2-3 dakika faul yapacaksın ki rakip nereye geldik kafasında olsun , tribün ateşlensin.Bam bam bas geç zaten 30 dk bassak sadece kalecisiz takıma 1 tane atarız her türlü.Sonra onlar açılacak ki stoperler geniş alanı savunacak adamlar değil bizim de hucum oyuncuları tam geniş alan topçusu yani ona göre plan yapıp o ara 1 tane daha tıklasan zaten fb atak yapmayı bilmeyen bir takım o ara bitirirsin maçı al geride bekle çık kontraya.İnş sığırpress ve sert oyunla başlarız , kaleciye bile faul yapacan gerekirse

Yönetim bu maça rekor prim koymalı. Okan ve takımı belki para harekete geçirir

Deli gibi saldırmayacağız diye düşünüyorum

çünkü avantaj bizde onlar bize gelmek zorunda

Geçiş oyunundan bir tane bulduk mu ondan sonrası kolay

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deli gibi saldırmayacağız diye düşünüyorum

çünkü avantaj bizde onlar bize gelmek zorunda

Geçiş oyunundan bir tane bulduk mu ondan sonrası kolay

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fbnin tek planı olacak maçta geride durup kupadaki gibi karambol ve duran top golü atabilmek onun dışında fb bu maça aynı puanda yada 1 puan geride bile gelse aynı oyunu oynayacaktı onlar için bize yenilmemek her şeyden önemli , önde basmayacaklar yada çok hucum etmeye çalışmayacaklar

Geri
Üst Alt