⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Tribünler Yasin'e sövsenize lan! Neyi bekliyorsunuz? İki tane penaltımız güme gitti. Sizin gibi taraftarında!!!!

Biraz daha sakinleşelim çok rahat gol bulabileceğiz. Yeter ki sinirlenmeden sakin sakin topu yere indirip hücuma çıkalım. Rakibimiz çok bocalıyor, baskı yediğinde hata yapmaya müsaitler. 2. golü de atıp rahat bir nefes alarak maçtan keyif alıp devamını getirelim.
duran topları kötü kullanıp kontra veriyoruz

Sanchez benim alkol aldığım günün sonrası oynadığım halı saha performansımla oynuyor.
Tam ayar tutturamıyor.
Riskli oynanacak maç değil bu

Şu Talisca'nin şutu çok korkutucu. Net pas acısı yoksa vur gitsin
Yav o top oraya sekmeden once apoydu galiba

Havaya kafa
Havaya garip bisey
3uncusu sekip oraya gitti.

Cildirmamak cok zor soyle seylere yada 2 mtrede salak paslara, ya da kontra olabilecek top aninda edersona pas olarak gidiyor falab

Maç sonu fener tek farklı geride olursa
+20 ye herkes kendini şimdiden hazirlasin

hocam lütfen oyunu düzgün oku bu sefer, doğru adam değiştir çek fişi lütfen ya

Inanilmaz migde bulandirici bir derby

Biz zaten yokuz sahada, osimhen olmasa halimiz harap.

Ifbde hizli kontra cikmaktan birsey yapamiyor.

Gol'de bile dogru durust sevinemedim, basimizdami adam sagolsun.

Ezip 3-0/4-0 yapacan yerde hala miymiy futbol devam ediyor.

Yasin kol zaten rezil de Var da kilere ne denmeli iki penaltida da ekrani kapatip devam bisey yok dediler.

Baya ezdik bu arada kanteyi karısı yaptı lemina inş böyle devam ederiz malca pozisyon harcamamamiz lazım

bein sesi acayip kısıyor
atmosfer hiç bir şekilde tv'ye yansımıyor.
toplamda 3-5 dk net sesle duyabildik tribünleri
arada açılınca fark ediyorsunuz kıstıklarını
ali ferahbot dinledik kalan bölümde

Penaltiyi vermemesine neden takildiniz ki zaten atamalardan sonra ne bekliyordunuz ki ?

Yeneceksin arkadas ikinci yari sahaya gomeceksin bunlari amasiz fakatsiz net olarak yeneceksin. Yoksa benim icim asla sogumaz sinirden kaskati kesildim daha ilk yarida

Geri
Üst Alt