⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

bu takım haftalar önce fiziken kontak kapattı, ki bu bir noktada anlaşılabilir bir durum 12 CL maçı hiç alışık olmadığımız bir süreçti. Eski formatta 12 maç ile yarı final oynuyordun şampiyonlar liginde. fener maçına prim + final maçı derken son bir motivasyon ile çıkıldı da ipten döndük.

Stattaki zirtoda boynu bülükleri oynuyor, yüzdedüz gizli fenerli baska aciklamasi olamaz bunun. Alt tarafi bi mac kazandilar nedir la bu, artislige bak. Kendi takimina calina calina alismis herif.

Şunu taraftara yaşatmak inanılmaz. Samsun tek örneği değil. Az-Prag-Frankfurt gibi maçlar var, takım bu kadar uç noktaları yaşıyorsa altında bir şey olmalı.

Şahsen yalan söyleyemeyeceğim, YB-Bjk super kupa-Fb şampiyonluk maçı ve super kupa gibi maçları yaşattı hoca ve takım, benim zerre güvenim yok bu tür maçlarda ne hocaya ne mevcut takıma.

Kalite ile bir yere varıyoruz gibi geliyor bazen artık.

20 metrekare alanda top oynayan leminayla deplasmanda iyi oyun bekleyemezsin zaten

iç sahada sana hücum yapmayı göze alabilen hiçbir anadolu takımı olmadığı için taraftarla felan işi kıvırıyorsun, iş deplasmana gelince ilerde 2 tane sprint atabilecek topçusu olan herhangi bir 2. lig takımı bile bize gol atabilir yeter ki gs isminden korkmayıp atağa çıksınlar

biz öyle gol attıktan sonra geçiş felan oynayabilecek takımda değiliz bu sezon kaç kere hızlı hücumda çat çat ayağa çıkıp gevelemeden gol attığımızı gördünüz? 50 kere üçe üç hücum edelim bir halt olmuyor olmayacak

ne osimhen ne barış son pası verebilen doğru kararı alabilen topçular değil iş sane efendiye kalıyorda kendisi zaten 40 maçta 7 asistle felan oynuyor keyfi yerindeyse bişeyler yapar işte

orta saha düşmanı hocamız olduğu sürece pek bişey beklememek lazım

göbekteki oyuncu grubunun yaş ortalaması 31-32 olmuş hala yamyam prese devam

ya bugünkü skoru kabul eden yok zaten
ben sadece sinirlenmiyorum herhangi birine ne hocaya ne futbolcuya
Olum sen 72-1 bitse bile şunu der sinirlenmezsin ya :asd:
1000048055.webp

Şampiyonluk maçında, kendinden kat be kat zayıf rakibinden 4 gol yiyen bir takım örneği, biz hariç dünyada yoktur muhtemelen. Varsa da hiç denk gelmedim.

Beraberliğin yettiği şampiyonluk maçında 70 dakika 10 kişi oynayan rakibine isabetli şut çekemeden o maçı 1-0 kaybeden başka bir takım olduğunu da zannetmiyorum.

Okan hocayla daha ne ilkler yaşayacağız bakalım.

dün izlediğimiz takım yemin ederim tüm hafta boyunca antreman falan yapmamıştı. 2 metreye bile pas atabilen bir tane oyuncu olmaz mı bir takımda ?

dümenden seyirci görsün diye rams parkta 1 saatlik al-ver antremanı yaptılar hepsi bu

ilk golde Günay kaleyi iyice terketmis. Alti pasin disina cikmis. Olamaz böyle rezilik.

Milli aradan sonra şu maçta iyiydik dediğimiz bir tane maç yok abi. Fener maçı adamların hediyesi bak. Gençler ,Kocaeli, Samsun takım berbat halde. Hiç şakasız söylüyorum çok tırsıyorum Antalya maçından.

Antalya maçı çok zor geçecek kimse 3 puanı cepte görmesin adamlar düşmeye oynuyor

Geri
Üst Alt