⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Şu yaşadığımız şeyler GS refleksleri, kulüp kültürü ile zerre bağdaşmıyor.
GS tarihinde şöyle bir başıboşluk, ciddiyetsizlik, salıvermişlik ben ömrü hayatımda hatırlamıyorum. Rakibimiz bu kadar mal olmasa rüyamızda bile göremezdik bu sezon şampiyonluğu.
Resmen kulüp genleriyle oynanıyor şu an.
Kaçıncı rezillik bu yav bu sezon. Utanç duyuyorum sahadaki futbolumsu şeyden.

her kayıptan sonra hüüüü yarın ft gelsin başlasın diyen 10 yaşında kız çocuğu kadar mental gücü olmayanlar cimbomu tutmasın

Şu yaşadığımız şeyler GS refleksleri, kulüp kültürü ile zerre bağdaşmıyor.
GS tarihinde şöyle bir başıboşluk, ciddiyetsizlik, salıvermişlik ben ömrü hayatımda hatırlamıyorum. Rakibimiz bu kadar mal olmasa rüyamızda bile göremezdik bu sezon şampiyonluğu.
Resmen kulüp genleriyle oynanıyor şu an.
Kaçıncı rezillik bu yav bu sezon. Utanç duyuyorum sahadaki futbolumsu şeyden.
Kulüp genlerinin anasını bellediler zaten üst üste 2 süper kupayı vererek, hele de birinde kargadan 5 yediler. Ondan önce de evimizde 1 puan yetiyorken fb'ye 10 kişi 3 puan verdiler, bence bunlar pek bu kulübün kimliği ile bağdaşmıyordu. Bu son maç ile birlikte ilk defa 4 gol yemiş Okan bey, demek ki artık sıvamaya doğru gidiyoruz. İşaretleri görenler için çok şey var.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bugünkü skoru kabul eden yok zaten
ben sadece sinirlenmiyorum herhangi birine ne hocaya ne futbolcuya
Kesinlikle sinir hapi kullaniyorsun. Psikologa gitmistim kaygı durumu olduğu için hap vermisti. O hapı icince hicbirsey hissetmiyordum. Acaba yine mi kullansam

images.webp

Kesinlikle sinir hapi kullaniyorsun. Psikologa gitmistim kaygı durumu olduğu için hap vermisti. O hapı icince hicbirsey hissetmiyordum. Acaba yine mi kullansam

ya bu seneki takımın en zor tarafı gerçekten duygu anlamında sürekli bizi en tepelere çıkartıp sonra dibe de vurdu
yani geçen sene efendi gibi abuk subuk avrupa maçları geçirip sonra elenip gitmiştik mesela
sonra ligde bi süre ortalama gittik, sonra form tuttuk ilerledik yendik şamp olduk

bu sene berbat ötesi bi alanya maçı
ardından inanılmaz live galibiyeti
5-2'lik juve maçı
live'yi tekrar yen
dön kocaeli'ne yenil
dön konya'ya kaybet
trabzon'a süper kupa yarı finalinde 4 mü attık 5 mi ne
sonra fener'e yenil kupayı kaybet
gençlerbirliğine elen
dön fener'e 3 at
sonra dön samsun'dan 4 ye

sanki iki tane Galatasaray var ve sıra sıra her hafta biri dönüşümlü oynuyor

ya bu seneki takımın en zor tarafı gerçekten duygu anlamında sürekli bizi en tepelere çıkartıp sonra dibe de vurdu
yani geçen sene efendi gibi abuk subuk avrupa maçları geçirip sonra elenip gitmiştik mesela
sonra ligde bi süre ortalama gittik, sonra form tuttuk ilerledik yendik şamp olduk

bu sene berbat ötesi bi alanya maçı
ardından inanılmaz live galibiyeti
5-2'lik juve maçı
live'yi tekrar yen
dön kocaeli'ne yenil
dön konya'ya kaybet
trabzon'a süper kupa yarı finalinde 4 mü attık 5 mi ne
sonra fener'e yenil kupayı kaybet
gençlerbirliğine elen
dön fener'e 3 at
sonra dön samsun'dan 4 ye

sanki iki tane Galatasaray var ve sıra sıra her hafta biri dönüşümlü oynuyor
Sahamızda oynuyoruz sadece. Deplasmanda taraftar olmayınca özgüvensiz bir takım oluyor. Juveye 5 attık. Deplasmanda 10 kişi eliyorlardi bizi. Liverpoolu yeniyoruz. Deplasmanda Uğurcan olmasa 8 yerdik.

Ligdeki deplasmanlarda farksız. Göztepe deplasmani 2-0 öndeyiz. Ordan maç verecek duruma geliyoruz. Kocaeli maclari Samsun maçı. Alanya maçı var ilkyari. Uğurcan tek başına yendi o maçı. Bu sene full rezil gecti

Yav bir de şampiyonluk maçlarını alırız falan işini geçtim ben yine içeride şampiyon olalım istiyordum en azından Antalya maçına giderim heyecanı olur biraz dedim de öyle rezil bir iş yaptık ki bugün hani 1-0 ,2-1 olsa berabere bitse sağlık olsun içeride Antalya yeneriz derdim de öyle bir duruma geldim ki anasını satayım acaba 2 puan çıkar mı durumuna geldim inş paşa maçına kalmaz
Antalya cok cok kotu takim.Aksi bir durum soz konusu olmaz rahat ol hocam

Samsun ligde her takımın yener ona eyv ama şampiyonluk maçında bu oyun olmamalıydı

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünkü yapılan çiğlikleri kara kaplı deftere yazdık elbette..

Bir zamanlar Hatayı ve Sivası da böyle yazmıştık..

Zamanı gelince,,,

Kümeye kümeye

Samsun Samsun kümeye..!

Türküsünü boğazımız patlayana kadar söyleyeceğiz..
acun premıer lıge cıkıyormus ustad ne yaptın totemı mı bozdun

Geri
Üst Alt